2777
2789
عنوان

چرا یه مانتو خوب تو بازار نیست

377 بازدید | 22 پست

همش دانتل همش گیپور 

تکراریه هر مغازه ای میری همه یه شکلن همون طرح و همون رنگ هست همه هم کوتاه هیچ یه متر پارچه نداره ولی قیمتا بالا

موندم چی بگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج پیدا کنمنم از چیزای مسخره ای که مد میشه و همه مغازه ها همونه خوشم نمیادیه پیج پیدا کردم مانتوهای ...

میشه آیدیشو بدی ولی دیگه الان برا خرید آنلاین خیلی دیره

نه والا نیست شما گرفتی؟اونایی که بلدن کت ساده راه راهن

من دو ماه پیش گرفتم

اما دیروز بازار بودم اتفاقا خیلیم مانتو ها خوشگل بودن فقط خیییلی کوتاه بودن ،ولی خوب مانتو مناسب هم بود 

همون. شهر ما هم مانتو قشنگ نداره. تهران باز فک کنم تنوع زیاده 

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

کراپ کت ها از همه مسخره ترن کل بازار شده کراپ

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️