2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت بدبخت

161 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من با یه اقایی تو رابطم 

نمیگم خودم کم مشکل دارم . پر از ایرادم 

ولی یه رفتار این اقا خیلی تو کتم نمیره

دیروز بهم بی احترامی کرد گف ک..خل گفتم صد دفه گفتم خوشم نمیاد اینجور بام حرف بزنی گف بخاطر رفتار خودته وگرنه من ادم بد دهنی نیستم

امروز گفت میخوام لپ تاپ بخرم خاستم طلا بفروشم

گفتم چرا طلا بفروشی نفروش گف از کجا بیارم گفتم از پدرت بگیر گف اگه اونم نداشت چی منم گفتم نمیدونم دیگه

بعد گف توهم لپ تاپ بگر بدبخت لازمت میشه

خیییییلیی لحنش عقده ای گونه بود 

گفتم ینی چی بمن میگی بدبخت بدبخت خودتی و جد ابادت 

گوشی قط کردم گفتم میخام راجب این رابطه فکر کنم

الانم ۲۰۰بار زنگ زده

چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر آدمی هستی که بدبدهنی و بی احترامی واقعا اذیتت می کنه خیلی قاطع و جدی بهت میگم که این رابطه رو تموم کن 

چون این آدم درست نمیشه 

و مطمئن باش که بدتر هم میشه وقتی بدستت بیاره 

این حرفمو خیلی خیلی جدی بگیر چون خودم دارم با همچین موجودی زندگی می کنم 

همشونم مثل همن فقط بلدن توجیه کنن (تو منو عصبانی میکنی من اینطوری می کنم ، تو بمن احترام نمیزاری و هزار کوفت و درد بهانه دیگه)

الان که نامزدین بهت میگه ک..خل مطمئن باش وقتی رفتی سره خونه زندگی خودت بهت هزارتا حرف دیگه هم میزنه 

من اگه یکی تو نامزدی اینطوری راهنماییم می کرد الان زندگی خیلی بهتری داشتم حالا دنیایی هم مهربون باشه یا اخلاق خوب داشته باشه 

بعد از یه مدت از چشمت میفته 

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....