2777
2789
عنوان

سوال شرعی فوری دارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 38 پست
قبل از ماه مبارک قرص ال دی و اورژانسی مصرف کردم که روی زمان و حجم پریودم تاثیر گذاشتهشت روز پریود بو ...

عزیزم تا ده روز حیض هست بعد از ده روز استکاضه میشه و باید با توجه به نوع استحاضه تون اعمالتونو انجام بدین

[QUOTE=375673969]اگر بیشتر از ده روز لکه بینی ادامه داشت باید اینطوری پیش رفتباسلام در صورت بیش تر ا ...

سلام عزیزم تشکر لطف دارید مهربون ♥️♥️ 

نمیدونم حالا استارتر به نتیجه رسید یانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از ماه مبارک قرص ال دی و اورژانسی مصرف کردم که روی زمان و حجم پریودم تاثیر گذاشتهشت روز پریود بو ...

فکر کنم همون نظر اولم درست بود ، استحاضه بوده چون خونریزی مستمر نبوده که بگیم حیضه .. فاصله دوتا پریود هم حساب کنی انقدر کوتاه نمیشه .. من خودم برام پیش اومده ۱ هفته قبل موعدم لکه بینی گرفتم بخاطر قرص .. ولی نمازمو میخوندم و استحاضه مم قلیله بود 

اااااگر باز اشتباه متوجه شدم دیگه ببخشید 

اگر لکه‌ها قرمز یا صورتی باشن و روی لباس زیر یا دستمال دیده بشن، این‌ها حیض (پریود) حساب می‌شن. پس روزه‌ات باطله و باید بعداً قضاشو بگیری. نماز هم واجب نیست تا کاملاً پاک شی.

- اگر لکه‌ها زرد یا کدر باشن و فقط روی دستمال دیده بشن، معمولاً حیض حساب نمی‌شن. پس روزه‌ات صحیحه و می‌تونی نماز هم بخونی.

حالا چیکار کنی:

- اگر لکه‌ها قرمز یا صورتی بودن و حیض حساب بشن، روزه‌هایی که گرفتی باطله و باید بعداً قضاشونو بگیری. نماز هم لازم نیست بخونی تا کاملاً پاک شی.

- اگر لکه‌ها زرد یا کدر بودن، روزه‌ات صحیحه و می‌تونی نماز هم بخونی.

اگر بازم لکه دیدی

- هر بار که لکه می‌بینی، همین‌جوری چک کن:

- اگر قرمز یا صورتی بود، حیضه و روزه باطله.

- اگر زرد یا کدر بود، حیض نیست و روزه‌ات صحیحه

آیت‌الله سیستانی می‌گه اگر بعد از پاک شدن (وقتی دیگه لکه‌ای نمی‌بینی) دوباره لکه ببینی، فقط اگه لکه‌ها قرمز یا صورتی باشن و در حدی باشن که روی لباس زیر یا دستمال دیده بشن، حیض حساب می‌شن. در غیر این صورت، حیض نیست.

اسی اخر متوجه نشدم ۱۰ روز پریود رو میگی یا ۱۰ روز بعد تموم شدن پریود 😂 اخه یه جا گفتی هنوز ده روز ن ...

بخدا خودمم موندم

الان باز داره میاد

ده روز و نصفی هم از بعد از پاک شدنم گذشته

نمیدونم چه غلطی کنم لعنت به این قرصا

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
اگر لکه‌ها قرمز یا صورتی باشن و روی لباس زیر یا دستمال دیده بشن، این‌ها حیض (پریود) حساب می‌شن. پس ر ...

فاصله زمانی چی

چطور حسابش کنم؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
تنها کسی که درست جوابم رو دادبرای هر نماز باید وضوی جداگانه بگیرم درسته؟روزه رو چیکار کنم؟

ببخشید دیر شد

روزه درسته و اگر دائما در وقت نماز الوده هستین برای نماز اول طهارت و تحفظ از خروج خون و وضو و برای نماز دوم بنابراحتیاط واجب مجدد طهارت و تحفظ و وضو لازم هست