2777
2789
عنوان

سوال شرعی فوری دارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 38 پست
برو غسل کن دیگه پاک شدی از حیضبعد ده روز استحاضه استاگه کم بود غسل نداره

خب ده روز نگذشته دیگه چرا درست نمیخونید

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
واینکه الان بعد از ۱۰ روز از پاک شدنت لکه دیدی یا کلا ۱۰ روز از خونریزیت گذشته و دوباره خون دیدی؟

ده روز بعد از پاک شدن

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده روز بعد از پاک شدن

اگر ۱۰ روز از پاک شدنت گذشته یعنی اینطوری میشه که مثلا ۲۰ روز پیش اولین روز حیضت بود اگر خونی که میاد شرایط حیض رو داره ورنگ وشدتش مثل حیضه  حیض محسوب میشه فقط به شرطی که حتما فاصله بین حیض اولت واین خون ریزیت از ۱۰ روز گذشته باشه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

خب ده روز نگذشته دیگه چرا درست نمیخونید

گفتی روز دهمته 

خودت بد نوشتی

انگار بدهکارت هم شدیم😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عزیز دل اگر فکر میکنی ما خوب متوجه نشدیم به دفتر مرجعت زنگ بزن کامل توضیح یده کمکت میکنن چون ممکنه تو پیام ها اشتباهی متوجه بشیم 

سلام وقت بخیر من همیشه دوسه روزاول ودوسه روزآخر عادت ماهیانه لکه بینی دارم ولی کلا بالکه بینی ۱۰روزطول میکشه حکم روزه برای روزهای لکه بینی چیه؟لکه بینی گاها یکباردرروزهست مرجع آقای سیستانی

باسلام

آیت الله سیستانی :لکه بینی شروع عادت اگر گاهی هست و گاهی پاک می شوید حکم استحاضه را دارد و جزءحیض حساب نمی شود و نمازها را اگر نخوانده اید برعهدتان می باشد و لکه بینی انتهای عادت اگر از ده روز حیض نگذرد و پاک شود حکم حیض را دارد .

سلام

در ماه رمضان اگر به خیال اینکه از عادت ماهانه پاک شدم غسل کنم و روزه بگیرم ولی بعدها بفهمم که اون دو سه روز لکه بینی هم جزو عادت ماهانه ام بوده آیا باید قضای اون دو سه روزو دوباره بگیرم یا همونکه گرفتم کافیه؟

سیستانی

باسلام

آیت الله سیستانی :اگر لکه بینی انتهای عادت تا ده روز حیض پاک شده حکم حیض را دارد و اگر در این مدت سه روز لکه بینی روزه گرفته اید صحیح نیست و غسل هم صحیح نبوده است  و روزه ها قضا دارند .

عزیز دل اگر فکر میکنی ما خوب متوجه نشدیم به دفتر مرجعت زنگ بزن کامل توضیح یده کمکت میکنن چون ممکنه ت ...

جایی هستم شرایط صحبت تلفنی ندارم

اگر بیشتر از ده روز لکه بینی ادامه داشت باید اینطوری پیش رفت

باسلام

در صورت بیش تر از ده روز لکه بینی چطور می توان نماز خواند؟

سلام

اگر منظور شما ادامه دار بودن لکه بینی بعد از غسل حیض است:

اگر مجموع ایام خونریزی و لکه بینی از ده روز بیشتر نشود ترشحات و لکه بینی‌ها خون حیض است و باید دوباره غسل کنید؛ اما اگر از ده روز بیشتر شود به تعداد روزهای عادت را حیض قرار دهید مابقی استحاضه است لذا نوع استحاضه را مشخص کنید طبق وظیفه استحاضه عمل کنید نماز بخوانید و روزه بگیرید (مثلاً اگر عادت شما معمولاً 7 روزه بوده 7 روز را حیض قرار می‌دهید و نماز و روزه سه روزی را که به گمان حیض بودن انجام نداده‌اید قضا می‌کنید).

اگر بیشتر از ده روز لکه بینی ادامه داشت باید اینطوری پیش رفتباسلام در صورت بیش تر از ده روز لکه بینی ...

سلام عزیزم از اینکه دیدم انقدر پیگیر هستید خوشم اومد خداقوتتون بده گلم♥️🌹

قبل از ماه مبارک قرص ال دی و اورژانسی مصرف کردم که روی زمان و حجم پریودم تاثیر گذاشتهشت روز پریود بو ...

سلام

خون باید شرایطی داشته باشه تا حیض باشه 

مثلا حداقل ده روز از حیض قبل گذشته باشه

حداقل سه روز دائما الوده به خون باشه و قطع و وصل نشه

پس اگر اینجوری خون نمی بینید حیض نیست و اگر یقین به زخم ندارین استحاضهاست و با اعمال استحاضه نماز و روزه درسته

سلامخون باید شرایطی داشته باشه تا حیض باشه مثلا حداقل ده روز از حیض قبل گذشته باشهحداقل سه روز دائما ...

تنها کسی که درست جوابم رو داد

برای هر نماز باید وضوی جداگانه بگیرم درسته؟

روزه رو چیکار کنم؟