2777
2789
عنوان

سوال شرعی فوری دارم چیکار کنم

251 بازدید | 38 پست

تو یه جایی هستم نمیتونمم تماس تلفنی داشته باشم

سوالمم تخصصیه در رابطه با روزه هست نمی‌دونم صحیحه یا نه

شخص آگاه رو سراغ ندارین که پیام جواب بده؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نت سرچ کن. سوالتو.جواب همه مراجع تقلید روهم نگاه کن

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

قبل از ماه مبارک قرص ال دی و اورژانسی مصرف کردم که روی زمان و حجم پریودم تاثیر گذاشت

هشت روز پریود بودم و پاک شدم و روزه گرفتم

تو مدت روزه داری ترشحاتم متفاوت از همیشه بود و گاهی زرد رنگ

تا اینکه دو روز پیش(روز هشتم بعد از پاک شدنم) لکه دیدم قرمز رنگ بود هم داخل ادرار و هم لباس زیرم دیدم و روزم رو افطار کردم

دیروز چیزی ندیدم و پاک بودم کامل

امروز که روز دهم بعد از پاک شدنم هست باز همین اتفاق افتاد با این تفاوت که لکه صورتی و فقط روی دستمال دیده شد

نمیدونم نماز بخونم یا نه

روزم رو چیکار کنم

اگه روزای آینده باز این اتفاق افتاد حکم چیه

مقلد آیت الله سیستانی هستم

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
چه سوالی داری بگو شاید بتونیم راهنماییت کنیم

گذاشتم

قبل از ماه مبارک قرص ال دی و اورژانسی مصرف کردم که روی زمان و حجم پریودم تاثیر گذاشتهشت روز پریود بو ...

قرص ال دی کلا پریود رو نامنظم می‌کنه دیگه 

حالت نرمال بدن رو به هم می‌ریزه

ولی خب تو که دوره پریودی رو گذروندی بنظرم اگه لک دیدی بری حموم بیای شاید دیگه نشی 

شاید از ضعیف شدنت هست که لک میبینی

به هرحال اگه مداوم لک میبینی برو پیش دکتر 

شاید یه دارو بده دوباره بدنت نظم بگیره 

عزیزم عادت داری؟ یعنی هرماه سر روز خاصی میشی؟

نه همیشه تاخیر دارم 

کلا پریود منظمی ندارم

استحاضه بوده اگر مستمر نبوده خونریزیهنباید افطار میکردی

استحاضه مال زمانیکه که ده روز از پریود گذشته باشه