eugenie_d_clary مدیر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 عنوان بیایین بگیم از هم دیگه چه وایبی میگیریم | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 76 پست از من چه وایبی میگیری؟🦭بگو منم وایب تو رو میگم( صرفا واسه اونایی که حوصلشون سر رفته🫠🦕🩵) اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 1403/12/27 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 یه دختر زودرنج گاهی مغرور و مهربون ساده تر از اون چیزی که دیده میشی بیشتر سرت تو کار خودته وسط گرای ... اره 🐈🫠شما هنر رو دوست دارین؟ اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27558 جسور گاها حرفات تنده وقتی یکی مظلوم واقع میشه عصبانی میشی و حقش رو از ظالم میگیری آره واقعا بهم میریزم 🫠 بنظرم چنتا تاپیک همو دیدیم من ازت وایب ی دختر خوشگل وناز مهربون مستقل رو میگیرم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 34600 😂😂🦕🩵 نمیدونم شاید تو ظاهر همیشه خوبی داری و با سلیقه ای بنظرم آره؟ یس 👌🏻😘
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27558 آره 🩵😂🐈شما رو گفتم آره؟ آری هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 یس 👌🏻😘 آفرین خانومایی که خوش ظاهرن واقعا آفرین دارن💕 اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 بله عالی هنر معاصر یا کلاسیک؟🩵وایب خلاقانه میدین اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 قربونت مهربون اره کم میومدم یعنی میومدم اما شرکت نمیکردمقربونت برم خیلی خوشحال شدم کامنتت رو دیدم 🫠💕فداتشم اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
nill_aan عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 3220 عالی هنر معاصر یا کلاسیک؟🩵وایب خلاقانه میدین مدرن به خاطر پروفایلم؟
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 مدرن به خاطر پروفایلم؟ مدرن آثار کی رو دوس دارینآره تقریبا اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
nill_aan عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 3220 مدرن آثار کی رو دوس دارینآره تقریبا کلود مونه و پیکاسو و ونگوگ و ایران درودی
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 کلود مونه و پیکاسو و ونگوگ و ایران درودی عالی☁🌱 اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
خدا_تو_رو_دوست_داره عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5167 آره واقعا بهم میریزم 🫠 بنظرم چنتا تاپیک همو دیدیم من ازت وایب ی دختر خوشگل وناز مهربون مستقل رو م ... عزیزی 😍❤️ امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)
خدا_تو_رو_دوست_داره عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 5167 یعنی سلیقه تون خاصه مثلا وقتی بخوایین وسیله ای بخرین خاص ترین رو انتخاب میکنین مثلا آره دقیقا 😁 امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)