2777
2789
عنوان

بیایین بگیم از هم دیگه چه وایبی میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 76 پست
از پروفایلت مغرور جذاب

😂🦕🩵

شما وایب ملاحظه گر مهربون و آرومی داری اما ممکنه گاهی شیطنت کنی جلوی آدمای امن زندگیت

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

نازک دل و مهربون و با معرفت ، بقیه قدرتو نمیدونن؟

فدات عزیزم درسته حدست 

بقیه رونمیدونم برام مهم نیس کسی زندگی خودمو دارم فقط خودمو شوهرم برام اهمیت دارن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایی همه همینو بهم میگنننننن🥴😂 خودم خیلی دوسش دارم

خیلی گوگولیه😂🦕

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

قربونت توام اگ وایبی میگیری بهم بگو معنی جیران یعنیچی

دلسوز خیرخواه بقیه فان خیلی نازی ❤️

جیران یعنی آهو ولی به دختر خوشگل میگیم یعنی خوشگلی

فقط کاش همین جا تمام شود همه چیز

احساس میکنم ازاین دتترایی هستی ک تیپ پسرونه بیشتردوسداریشماچی؟

نه خیلی دیگه دخترونه میپوشم😂🐈

شما مهربون و با سلیقه

اسی وایب ی دختر تخس و مغرور اما باارامش وموفق ازت میگیرم تو چی

آره 🩵😂🐈

شما رو گفتم آره؟

ی دختر که لپ تاپشو دوس داره چند تا فیلم تو نوبت داره اناقش مرتبه بیشتر وقتا خیلی خوش لباسهکمی هم آب ...

😂🐈🩵

شما مهربون و زودرنجی اره؟

ناراحت نشیرک میگم وایب دختری که حس میکنه از بقیه بالاترهو فکر میکنه مقدسهالبته نمیگم نیستیمن حس ام ا ...

😂😂🦕🩵 نمیدونم شاید 

تو ظاهر همیشه خوبی داری و با سلیقه ای بنظرم آره؟

یعنی چی عزیزم؟بخش دوم کامنتت رو نفهمیدم

یعنی سلیقه تون خاصه مثلا وقتی بخوایین وسیله ای بخرین خاص ترین رو انتخاب میکنین مثلا