eugenie_d_clary مدیر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 عنوان بیایین بگیم از هم دیگه چه وایبی میگیریم | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 76 پست از من چه وایبی میگیری؟🦭بگو منم وایب تو رو میگم( صرفا واسه اونایی که حوصلشون سر رفته🫠🦕🩵) اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 1403/12/27 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 از پروفایلت مغرور جذاب 😂🦕🩵شما وایب ملاحظه گر مهربون و آرومی داری اما ممکنه گاهی شیطنت کنی جلوی آدمای امن زندگیت اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 27547 نازک دل و مهربون و با معرفت ، بقیه قدرتو نمیدونن؟ فدات عزیزم درسته حدست بقیه رونمیدونم برام مهم نیس کسی زندگی خودمو دارم فقط خودمو شوهرم برام اهمیت دارن هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 وایی همه همینو بهم میگنننننن🥴😂 خودم خیلی دوسش دارم خیلی گوگولیه😂🦕 اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
elim83 عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 2216 قربونت توام اگ وایبی میگیری بهم بگو معنی جیران یعنیچی دلسوز خیرخواه بقیه فان خیلی نازی ❤️جیران یعنی آهو ولی به دختر خوشگل میگیم یعنی خوشگلی فقط کاش همین جا تمام شود همه چیز
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 احساس میکنم ازاین دتترایی هستی ک تیپ پسرونه بیشتردوسداریشماچی؟ نه خیلی دیگه دخترونه میپوشم😂🐈شما مهربون و با سلیقه اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
nill_aan عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 3220 یه دختر زودرنج گاهی مغرور و مهربون ساده تر از اون چیزی که دیده میشی بیشتر سرت تو کار خودته وسط گرای رو به درون گرایی یکمی شاید لوس و آروم
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 البته قدرتمو گرفتن🥲 پسش بگیر حیفه جوری زندگی کن که دلت میخواد🩵 اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
loveb عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 3077 نه خیلی دیگه دخترونه میپوشم😂🐈شما مهربون و با سلیقه مهربونم سلیقمم بدنیس
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 اسی وایب ی دختر تخس و مغرور اما باارامش وموفق ازت میگیرم تو چی آره 🩵😂🐈شما رو گفتم آره؟ اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 ی دختر که لپ تاپشو دوس داره چند تا فیلم تو نوبت داره اناقش مرتبه بیشتر وقتا خیلی خوش لباسهکمی هم آب ... 😂🐈🩵شما مهربون و زودرنجی اره؟ اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 ناراحت نشیرک میگم وایب دختری که حس میکنه از بقیه بالاترهو فکر میکنه مقدسهالبته نمیگم نیستیمن حس ام ا ... 😂😂🦕🩵 نمیدونم شاید تو ظاهر همیشه خوبی داری و با سلیقه ای بنظرم آره؟ اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️
eugenie_d_clary مدیر استارتر عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1251 یعنی چی عزیزم؟بخش دوم کامنتت رو نفهمیدم یعنی سلیقه تون خاصه مثلا وقتی بخوایین وسیله ای بخرین خاص ترین رو انتخاب میکنین مثلا اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️