2777
2789
عنوان

بیایین بگیم از هم دیگه چه وایبی میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 76 پست
یه دختر زودرنج گاهی مغرور و مهربون ساده تر از اون چیزی که دیده میشی بیشتر سرت تو کار خودته وسط گرای ...

اره 🐈🫠

شما هنر رو دوست دارین؟

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

جسور گاها حرفات تنده وقتی یکی مظلوم واقع میشه عصبانی میشی و حقش رو از ظالم میگیری

آره واقعا بهم میریزم 🫠 

بنظرم چنتا تاپیک همو دیدیم 

من ازت وایب ی دختر خوشگل وناز   مهربون مستقل رو میگیرم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت مهربون اره کم میومدم یعنی میومدم اما شرکت نمیکردمقربونت برم

خیلی خوشحال شدم کامنتت رو دیدم 🫠💕فداتشم 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

آره واقعا بهم میریزم 🫠 بنظرم چنتا تاپیک همو دیدیم من ازت وایب ی دختر خوشگل وناز مهربون مستقل رو م ...

عزیزی 😍❤️

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

یعنی سلیقه تون خاصه مثلا وقتی بخوایین وسیله ای بخرین خاص ترین رو انتخاب میکنین مثلا

آره دقیقا 😁

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)