2777
2789
عنوان

بیایین بگیم از هم دیگه چه وایبی میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی جیران ❤️❤️

قربونت توام اگ وایبی میگیری بهم بگو 

معنی جیران یعنیچی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اسی وایب ی دختر تخس و مغرور اما باارامش وموفق ازت میگیرم 

تو چی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خوشگل و خانوم ، سلیقه خاصی دارین آیا؟

یعنی چی عزیزم؟

بخش دوم کامنتت رو نفهمیدم 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

ازمن چ وایبی میگیرین

نازک دل و مهربون و با معرفت ، بقیه قدرتو نمیدونن؟

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

مرسییی و احساس میکنم صداتم یکم ناز دارهروتین پوستی و این چیزااکثر اهنگای خارجی گوش میدی مثل خودم

اره کاملا😂🦕🩵

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

اسی وایب ی دختر تخس و مغرور اما باارامش وموفق ازت میگیرم تو چی

جسور 

گاها حرفات تنده 

وقتی یکی مظلوم واقع میشه عصبانی میشی و حقش رو از ظالم میگیری 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)