2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

356 بازدید | 69 پست

من مامانمو سال ۸۲ از دست دادم

بابام ۴۰۳

بابام سال ۸۴ ازدواج کرد و زن بابام و دخترش که یک سال از من بزرگتره خیلی دارن اذیتم میکنن

دوست دارم بمیرم و همه چیز تموم بشه

اگر واقعا خدایی وجود داره چرا کنار من نیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته اینطوریچیا میگن بهت؟

من وقتی تازه بابامو از دست داده بودم خیلی ناامید بودم و حالم بد بود قرصای ارام بخش سنگین هم مصرف میکردم

گفتن چون مامانبزرگم هنوز زندس و وارث بابامه سریعتر همه چیو به نام بزنیم تا جزو میراث اون نشه 

بعدم رفتیم وکالت دادیم به زن بابام

من تو همون دفترخونه هم تو ذهنم بود که میتونن از خونه بیرونت کنن ها، ولی بازم گفتم اشکال نداره خود بابام که نیست خونش هم نباشه

الان فقط یه ماشین به نام منه

همه جیو زدن به اسم زن بابام که من حتی وارث اونم نیستم

حقوق بابامو ازم گرفتن بیممو هم قطع کردن با نفرستادن مدارو من واسه بیمه، خودم مدارکمو اماده کردم تحویل دادما ولی ازش برداشتن تا حقوق ۳ قسمت نشه

یه خواهر کوچیکتر هم دارم که دختر خود زن بابامه

تو تاپیکای قبلیم هست

من وقتی تازه بابامو از دست داده بودم خیلی ناامید بودم و حالم بد بود قرصای ارام بخش سنگین هم مصرف میک ...

زن بابات خیلی رفتارش بده

تو الان امانت حسابی دستش

حالا اشتباهی که کردی به زن بابات اعتماد کردی

بنظرم تو این یه سال چند سال رو تحمل کن زحمت بکش

سعی کن مستقل شی

بزرگترین رابطم با موس و کیبورد بود، هیچوقت دلمو نشکستن

زن بابات خیلی رفتارش بدهتو الان امانت حسابی دستشحالا اشتباهی که کردی به زن بابات اعتماد کردیبنظرم تو ...

دو سال دیگه درسم تموم میشه

پرستاری میخونم مدرک دوممه

اهل نماز و روزه هم هستا ولی رفتاراش اینطوریه

تو تاپیکام ازش نوشتم اما نگفتم زن بابامه گفتم اینطوری میگن این همه بدبختی فیکه

دو سال دیگه درسم تموم میشهپرستاری میخونم مدرک دوممهاهل نماز و روزه هم هستا ولی رفتاراش اینطوریهتو تا ...

هر چی مذهبی تر بدتر

با مدرک پرستاری راحت مستقل میتونی بشی نود درصد اوقات تو بیمارستانی

بزرگترین رابطم با موس و کیبورد بود، هیچوقت دلمو نشکستن

میتونی بری دادگاه شکایت کنی حقوق ۳قسمت کنند و بیمه درمان فعال کنی وتمام با حقوق پدرت چیزی که تعلق می ...

باید به خاطرش برم یه شهر دیگه

که خودم واقعا احساس بی عرضگی و بی لیاقتی دارم چون از رانندگی میترسم و کسی نیست ببره منو

تا الانم میترسیدم اسمشو بیارم باهام بد بشن

الان دارم میبینم دیگه همینطوی بدن چکار میتونن بکنن که نکردن