2777
2789

معدل ترم یکم کم بود، خوابگاه می موندم و متاسفانه دو تا درس رو افتادم البته یکیش رو مقصر استاد بود و وقتی گندش در اومد از دانشگاه اخراج ولی با این که نصف کلاس رو انداخته بود فکری به حال ما نکردن. این ترم هم امتحانات رو افتضاح دادم. یه سریا رو میبینم همش تفریح و عشق و حال، هی استوری میزارن این کافه اون کافه و تهش بهترین نمره رو میگیرن . واقعا چه جوری؟

ایمونولوژی رو خیلی خوب خونده بودم جوری که دوستام تمام سوالاتشون رو ازم می پرسیدن اما سر جلسه انگار همه چی پرید. موندم ترم سه با این همه کار آموزی چه جوری قراره درس بخونم

هیچ کس بدون تلاش و وقت گذاشتن نمره خوب نمیاره مطمئن باش من خودم به عنوان معدل الف دانشگاه اینو بهت میگم

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس بدون تلاش و وقت گذاشتن نمره خوب نمیاره مطمئن باش من خودم به عنوان معدل الف دانشگاه اینو بهت م ...

راز موفقیت تون چیه؟ 

آخه طرف کلاس تنیس می‌ره ، کلاس گیتار می‌ره. ۴تا کار آموزی داره. استوری پره از پیکنیک و کافه و فلان . کلاسمون هم از صبح شروع میشن میبینی تا عصر هست اگر هم بعد از ظهر کلاس نباشه کار آموزی هست . یا اصلا کارآموزی هست و باید برای دو تا کلاس غیبت کرد 

راز موفقیت تون چیه؟ آخه طرف کلاس تنیس می‌ره ، کلاس گیتار می‌ره. ۴تا کار آموزی داره. استوری پره از پی ...

من راستش هیچ کلاس متفرقه ای نمیرم همش درس میخونم😂

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕
من راستش هیچ کلاس متفرقه ای نمیرم همش درس میخونم😂

خب مال شما شدنیه. منم کلاس متفرقه نمی رم ولی کار آموزی بد جور خسته می می‌کنه. نگران اون معدل کل هستم . اگه بقیه ترم ها رو خوب بخونم ، معدل دو ترم اول رو می تونن بشوره ؟

خب مال شما شدنیه. منم کلاس متفرقه نمی رم ولی کار آموزی بد جور خسته می می‌کنه. نگران اون معدل کل هستم ...

توکل به خدا کنید ، انشالله که بشه ولی بستگی داره بقیه هم چطور درس بخونن