2777
2789
خودم به شوهرم ویار داشتم تا ۵ ماه بعد خودش تعجب می کرد می گفت تو از من زده شدی گوگل رو دادم دستش سرچ ...

یه سوال بعدجدا زندگی میکردین؟

خیلی سخت بوده که لابد خیلی اذیت شدین

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

دخترمم باردار بودم عاشق کله پاچه....چهارمغز....آب هویج....چایی شیرین و نون وپنیرتبریزی کل ۹ماه من فقط همینارو خوردم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁من یه بار یکی میگفت بهم مهر خوردم خوشمزس منم می‌گفتم ورا دروغ میگی مهرو مگه میخورن از اون اصرار از ...

من الانم گاهی هوس میکنم ولی خودمو نگه میدارم که نرم سمتش....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دوستم کیوی با پوست لایه نون😂😂😂😂فامیلمون که خودشون تو حیاطشون درخت پرتقال داشتن ولی پرتقال درخت همسایه شونو ویار کرده بود با همسایه قهر بودن

آب دریا دختر همسایه امون ویار کرده بود

😂😂 شوهرت طفلی

آره یه روز شوهره رفته بود سفر این اجی ما هی اوق میزد آخر سر فهمیدیم جوراب شوهرش تو اتاق خواب بود بعد چند بار شستن و انداختن جوراب تو گوشه حیاط این اجی ما رضایت داد😂😂😂😂