2777
2789

تورو خدا تمام تاپیک هامو گزارش بدید ... همه شونو..

هرکی گزارش داد بگه تا برای توحید بخونم

من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵

۱۲۹ تا تاپیک رو باید بقره بخونی.

شوخی بودا

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

15 صفحه تاپیک داری چجوری گزارش بزنیم خجالت بکش اینقد قسم میدی اه عجب آدمی هستی 

گزارش نمیزنم این قسم هاتم باشه گناهش به گردنت 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

15 صفحه تاپیک داری چجوری گزارش بزنیم خجالت بکش اینقد قسم میدی اه عجب آدمی هستی گزارش نمیزنم این قسم ...

۵ دقیقه بیشتر وقتت رو میگیره ایا؟

من حس ششم قوی هستم ... اگه واقعا سوالی دارید توی تاپیک هاتون منو تگ کنید تا بیام و به سوالاتتون جواب بدم🩵🩵

15 صفحه تاپیک داری چجوری گزارش بزنیم خجالت بکش اینقد قسم میدی اه عجب آدمی هستی گزارش نمیزنم این قسم ...

نصفشونو بزن

۵ دقیقه بیشتر وقتت رو میگیره ایا؟

بله میگیره 

ازت نمیگذرم بخاطر قسم جون عزیزانم رو دادی منم الان نه وقتش رو دارم نه میتونم اینهمه تاپیک رو گزارش بزنم 

دستام دارن می‌لرزن 

توی این شب ها واقعا چی تو مغزتون میگذره 

بدین نی نی یار پاک کنه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت