2777
2789
عنوان

مردی رو میشناسید که پاک باشه و خیانت نکرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 65 پست

بنده خدا حتی گوشی لمسی گفتم نباید داشته باشی اونم همون گوشی ساده رو داره و اینکه کارش جوریه که مطمئنم نمیتونه پنهانی با کسی باشه سرش زیادی شلوغه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره به خدا از بس تاپیک خیانت دیدم و هیچکس از خوبی شوهرش نگفته و میگن مردا همشون ی جورن ترسیدم 

گیر بدی اوننم هوایی میشه چون میبینه امادگیشو داری

پاکم باشه میگه حالا که دارم غراشو تحمل میکنم چرا اش نخورده دهن سوخته باشم!!

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

همیشه اکثرا نرمالن و طبیعی همیشه استثنای بد داریم ذات انسان ذات پاکیه .اینجور مردها اکثرا بیمارن یا ژنهای بیمار دارن و یا دوران کودکی بد و اینکه مورد توجه والدین به هر دلیل نبودن و کمبود محبت دارن همانطور که مرد بد هست زن بدم هست .ما همیشه وقتی مردی خیانت می کنه فقط مرد رو می بینیم در حالیکه در هر خیانتی اون سمت یک زن وجود داره.اگر مردی زنش خوب نباشه خب از راه درست وارد میشه زن رو طلاق میده زن دیگه می گیره مردای الان هم خدا رو میخان هم خرما میخان از جو بپرن پاشونم خیس نشه.

بنده خدا حتی گوشی لمسی گفتم نباید داشته باشی اونم همون گوشی ساده رو داره و اینکه کارش جوریه که مطمئن ...

پس خودت سرخودتو شلوغ کن:/

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  

مشکل از تانکها هست نه مردها بله خیانت هم هست هم زنون هم مردنش ولی این نمیشه  که ما هم به مردمون شک کنیم کمتر یا اصلا نخون داستانهایی زندگی و خیانت رو 

منم به اطرافیانم مطمئن هستم

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

من هیچ وقت گوشی همسرمو چک نمی کنم حتی اگه بغل دستم باشه و من تنها باشم.اتفاقا همین دیشب هم موقعیتش برام پیش اومد ولی اصلا دست نزدم.همسرم از این حس اعتماد من به خودش لذت میبره و همه کار میکنه که یک ذره این حس اعتماد من خراب نشه.بنظرم اینجوری خیلی قشنگ میشه زندگی مشترک.خدا رو شکر اونم در مقابل همین جور به من اطمینان داره .همیشه بهش میگم من از چشمام بیشتر به تو اطمینان دارممممم شوهر من بهترین مرد دنیاست.

بخدا وقتی اینجوری با یه مرد برخورد کنی انگار داره رو ابرها راه میره و اگه زن نامحرمی هم بجز همسر خودش اطرافش ببینه هیچ وقت تو زندگی خصوصی اش و خلوت خودش راه نمیده. مگر اینکه لقمه ی حروم خورده باشه 

در سختی ها سکوت کن،شاید خدا حرفی برای گفتن داشته باشد.

پدرم، پدر همسرم ، برادرم، همسرم و....

کلا در خانواده پدری و مادری خودم و همسرم تا بحال خیانت نبوده . خدارو هزاران بار شکر

همسر دایی من الان سالهاست ساکن خارج از کشوره بخاطر بیناری فرزندش و دایی من ایران هست ولی کاملا متعهد هست . عمه ام حدود بیست ساله که دچار ضایعه نخاعی شده و قادر به حرکت نیست ولی همسرش مثل پروانه دورش می گرده و دست از پا خطا مکرده

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
خدارو شکر که خانواده خوبی دارین

همسر من هم خيلي چشم پاكه و با وفا،البته نسبت بمن تعصبي هست و حساس گاهي ترجيح ميدادم حواسش جاي ديگه باشه كه واسه من اينقد حساس نباشه

بنده خدا حتی گوشی لمسی گفتم نباید داشته باشی اونم همون گوشی ساده رو داره و اینکه کارش جوریه که مطمئن ...

این کارت یعنی داری غیر مستقیم بهش میگی تو خیانت کار بلقوه هستی

آب نیست وگرنه شناگر ماهری هستی😔😔😔

در سختی ها سکوت کن،شاید خدا حرفی برای گفتن داشته باشد.

منم اوایل که وارد نی نی سایت شده بودم ، همش تاپیکای خیانت رو میخوندم برای سرگرمی و اینکه تجربه بقیه رو ببینم ولی بعد از یه مدت کوتاهی کلن شکاک شدم و همش گیر میدادم به شوهرم .. نشستم با خودم فکر کردم که چرا من قبلن اینطوری نبودم و تازگیا اینطوری شدم ، متوجه شدم تاثیر اینطور تاپیکای خیانته ، بعدش کلن گذاشتمش کنار و الان فقط تاپیکای مفید و خوب و یا برای سرگرمی و یا بارداری و زایمان رو میرم و به اون تاپیکا یه کوچولو هم توجه نمیکنم . 

تو اون تاپیکا نرو تاثیر منفی میذاره

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

من از وقتی توی نی نی سایت دیدم از مادرشوهر و جاری و اینا بد میگن منم کمی دیدم نسبت به خانواده شوهر منفی شده و الان کمتر میرم تو اینجور تاپیکا ...

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷