سلام بنظرتون همچین مردی وجود داره.آخه شوهر من تو این ۷ سال تا حالا خطا ندیدم ازش همه جوره خودشو ثابت کرده همه جوره درست از آب در اومده ولی وقتی تاپیک های خیانت رو می بینم میگم نکنه اینم همینجوره
موی فر داری شما و دلربایی میکنی دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی
خيلي خانواده هاي معتقد و پايبند ب اصول هست ك اصلا اين مسائل براشون قابل فهم و هضم نيست..اين چيزا ب فهم و درك و ايمان و اعتقاد ادما برميگرده..توخانواده من و همسرم اصلا از اين مسائل نبوده ..چون ازنظر سطح فكري و شعوري اين كارو در شان ي انسان نميدونن و ب هيچ شكل انجام نميدن..شوهر خودم جونه شايد قد و تيپو هيكل بدنسازش جلب توجه كنه ولي اين موضوع براش از مرگ بدتره ادمايي ك اين كارو ميكنن ازنظرروحي و اعتقادي و تربيتي و فرهنگي خيلي ضعيفن فكرتو درگيرش نكن
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
درسته مردا تنوع طلبن انگیزه خیانت درشون بالاس ولی پنج انگشت مثل هم نیستن عزیزم همه رو به یه چشم نمیشه دید به وجدان مردونگی طرف بستگی داره که به زنش خیانت کنه یا نه که اگر از مرد بودن مردونگی رو بلد باشه هر گز این کارو نمیکنه
یه مرد پاک وجود داشته اونم حضرت آدم بوده که پایه نداشته واسه خیانت ولی در کل اکثر مردا پاکن مگه میشه همچین چیزی اگه همه بد بودن دنیا پا برجا نمیموند ما زنای خاعن هم زیاد داریم پس بگیم هنه زنا بدن