2777
2789
عنوان

مردی رو میشناسید که پاک باشه و خیانت نکرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 65 پست

خيلي خانواده هاي معتقد و پايبند ب اصول هست ك اصلا اين مسائل براشون قابل فهم و هضم نيست..اين چيزا ب فهم و درك و ايمان و اعتقاد ادما برميگرده..توخانواده من و همسرم اصلا از اين مسائل نبوده ..چون ازنظر سطح فكري و شعوري اين كارو در شان ي انسان نميدونن و ب هيچ شكل انجام نميدن..شوهر خودم جونه شايد قد و تيپو هيكل بدنسازش جلب توجه كنه ولي اين موضوع براش از مرگ بدتره ادمايي ك اين كارو ميكنن ازنظرروحي و اعتقادي و تربيتي و فرهنگي خيلي ضعيفن فكرتو درگيرش نكن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته مردا تنوع طلبن انگیزه خیانت درشون بالاس ولی پنج انگشت مثل هم نیستن عزیزم همه رو به یه چشم نمیشه دید به وجدان مردونگی طرف بستگی داره که به زنش خیانت کنه یا نه که اگر از مرد بودن مردونگی رو بلد باشه هر گز این کارو نمیکنه

nil_کاربری دومم 😐

بنده خدا تازگیا خیلی بهش گیر میدم

گیربدی خوب باشه بد میشه. تروخداگیرندید.

شوهرمن پاک ترین مرد دنیاس.

نیام تاپیک خیانت بزنم صلوات خخخ

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

شوهرم پدرم برادرام مطمئنم ازشون. 

چرا ذهن خودتو خراب میکنی؟؟؟ شک بی مورد بد بختت میکنه. عاشقش باشی واقعی و همه جوره بهش برسی نگا زن دیگه هم نمیکنه چ برسه ب خیانت

💎شرایط امروز تو نتیجه باورهای دیروز توست💎

کسی که مطمعنن میتونم بگم همسرم😍

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
خيلي خانواده هاي معتقد و پايبند ب اصول هست ك اصلا اين مسائل براشون قابل فهم و هضم نيست..اين چيزا ب ف ...

معتقداهم یه چیزی دارن به اسم صیغه از شیر مادر فکر میکنن براشون حلال تر😐

اعتقاد خیلی مهم اما همه چیز نیست

من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)
اینا همه اش تاثیرات زیاد خوندن تایپیک های خیانت است. اگه میبینی زندگی قشنگتو خراب میکنه،نخون عزیزم.

آره به خدا از بس تاپیک خیانت دیدم و هیچکس از خوبی شوهرش نگفته و میگن مردا همشون ی جورن ترسیدم 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

یه مرد پاک وجود داشته اونم حضرت آدم بوده که پایه نداشته واسه خیانت ولی در کل اکثر مردا پاکن مگه میشه همچین چیزی اگه همه بد بودن دنیا پا برجا نمیموند ما زنای خاعن هم زیاد داریم پس بگیم هنه زنا بدن

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕