2777
2789

ک پولای شوهرم رو تو مجردی کشیدن بالا ما عقب افتادیم و ...بعد مادر شوهر خود منم دقیقا اینجوزی بوده شوهرم رو تیغ زده گفتم کیمیا جون عب نداره پیش میاد دسگه الان این سوال برلی منم پیش اومده مادرتون چرا تو مجردی ب شوهر من نمیگفته ک تو فردا اینده داری زندگی داری جمع کن برای خودت ..رنگش پرید حالا نمیدونم کی بزاره کف دست مادر شوهرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب کاری کردی کسی که یب و ایراد بقیه رو میبینه و میگه باید عیب و ایراد خودشونم قبول کنن

اره واقعا ما رو از زندگی عقب انداخته سیسمونی جهیزیه خریر خورد خوراک سفر کربلا یک قرون هم کمکمون نکردن بعد انتظار داره فقط

اره واقعا ما رو از زندگی عقب انداخته سیسمونی جهیزیه خریر خورد خوراک سفر کربلا یک قرون هم کمکمون نکرد ...

ههمه مادر شوهرا همینن تو جیب پسرشون پول نمیزارن که هیچی جیبشونم خالی میکنن که مبادا برای زن و بچه آیندش بمونن ولی به دخترشون که برسه کاملاً برعکسن

هم شما اشتباه میکنید هم خواهر شوهرتون

اونا مجردی ب فکر آینده نبودن اصلا ربطی به شما نداره

وقتی دیگه متاهل شدن و با شماها ازدواج کردن میتونی بکی پولشو چطور خرج کنه

چرا باید همیشه طلبکار باشید

فردا روزم بچه های شما هم بزرگ میشن یعنی اگه کاری برا شما کردن باید عروساتون طلبکار باشن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

خب چرا نمیگی

چون رابطه مون مدلیه ک ترجیح میدم همچین حرفهایی نزنم حداقل تا وقتی ک عین شما گله نکردن من نمیتونم همچین حرفی بزنم دورا دور اشاره هایی میکنم به یچیزایی

ولللی میسوزم ازاین ک تا شوهرم یا خواهر شوهرم تعریفمو میدن مثلا در غیاب من به شوهرم گفته خوبی دیده ک خوبی میکنه دو طرفه هس

یا چند روز پیش به خواهر شوهرم گفت خوبی از خودته عزیزم خودت خوبی 🙄درکل تو اگه بگی من یه لیوان آب به گل دادم اون یچیزی باید تعریف کنه ک سرتر باشه زورش میاد

50_50بخاطر اخلاق های خوبش ترجیح میدم سکوت کنم گاها