2777
2789
عنوان

مردی رو میشناسید که پاک باشه و خیانت نکرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 65 پست
بنده خدا تازگیا خیلی بهش گیر میدم

واااا آخه این چه کاریههههههه😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲

حالا چندتا زن خیانت میکنن خوبه شوهره شمام بیاد به شما گیر بده بگه..... 🤔🤔🤔🤔

همن گیرا زمینه ساز خیانته 

حواست رو جمع کن ولی گیر الکی نده

خيلي با حال ني ني سايت يكي تاپيك خيانت ميزنه همه ميريزن ميگه شوهراي ما هم خيانتكارن يكي ميزنه همه ميزن مال ما پاك يكي ميزنه فقيرم همه ميريزن ما هم فقريريم يكي ميزنه پولداريم همه ميريزن ما هم پولداريم

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرد اگه چشم و دلش پاک . متعهد باشه خیانت نکردنش به عشق و کانون گرم خونه و نداشتن گوشی هوشمند و ... ربط نداره 

شوهرم من هم گوشی و اینترنتش همیشه به راهه و هم تا چند سال پیش ماهواره داشتیم

حتی یکبار هم نشد که فیلم یا عکس و ... ناجور ببینه

یعنی ته ته خلافش دیدن کشتی کج تو ماهواره بود که شکر خدا با اومدن بچه دیگه فرصت نکرد ببینه

حتی زمانی که زندگیمون داغون بود و تا نزدیک طلاق هم پیش رفتیم کوچکترین بی اخلاقی ازش ندیدم

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
معتقداهم یه چیزی دارن به اسم صیغه از شیر مادر فکر میکنن براشون حلال تر😐 اعتقاد خیلی مهم اما همه چی ...

دقيقا همينطوره من منظورم حلالي حروميش نيست ك حتي صيغه كردنشم گرچه از نظر شرع مشكلي نداره ولي بازم خيانت حساب ميشه ..من اصل موضوع وجود ي زن يا مرد ديگه ب صورت پنهاني تو رابطس..ك ادماي با فهم و معتقد و پايبند هرگز اين كارو نميكنن چون ب درست و غلط بودن كارشون كاملا اگاهن و ميدونن اين كار از انسايت درست ب دوره

مرد اگه چشم و دلش پاک . متعهد باشه خیانت نکردنش به عشق و کانون گرم خونه و نداشتن گوشی هوشمند و ... ر ...

نه عزیزم من نمیگم هر مردی گوشی هوشمند و اینترنت داره حتما اینجوریه.قصد توهین ندارم آخه انقد که میگن شوهرامون تو گروهها و جاهای ناجور میرن آدم ی حس بدی بهش دست میده عزیزم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی