2777
2789
عنوان

چجور محیط خونه رو شاد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 116 پست
نگو اینجور من میخوام شرایط رو عوض کنم البته دخترم بیرون میره با پدربزرگش عموش اینا الان فصل مدارسه و ...

براش فیلم دانلود کن. اپیزود شاهنامه شب قصه بزار اخر شبا خیلی دوست دارن بچه ها این دو سه ماه بگذره

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش فیلم دانلود کن. اپیزود شاهنامه شب قصه بزار اخر شبا خیلی دوست دارن بچه ها این دو سه ماه بگذره

هرشب قصه میگم روتین قبل خوابمونه این داستان های پگاه قصه گو رو میزارم توکل به خدا

۳۵ هفته بودم

وای چرا عزیزم کی این اتفاق افتاد

حالا شما بازم میگم سنی نداری میتونی بیاری،

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

نگو اینجور من میخوام شرایط رو عوض کنم البته دخترم بیرون میره با پدربزرگش عموش اینا الان فصل مدارسه و ...

دیگه بدتر با عموش میره بیرون فردا ب دخترت دست درازی شد من بهت میگم ؟؟؟بعد تو بیزون نری ک خدای نکرده چشم بد تو رو نبینه؟؟؟ شوهرت بگو اونجا ک غیرت کنه غیرت نداره ..شوهرت رو درست کن خر جور ک شده شرتیط دخترت رو بگو فردا خودکشی کنه من میدونم تو یا بنون خونه هر روز ببر بیزون یا اون مزخرفات رو از سزت بیرون کن

دیگه بدتر با عموش میره بیرون فردا ب دخترت دست درازی شد من بهت میگم ؟؟؟بعد تو بیزون نری ک خدای نکر ...

عزیزم با عموش تنها نمیره که دختر عمو و زن عموش هستن بعدشم اونجور ادم نیست میشناسمش

فروردین اوایل امسال قلبش وایستاد چقدر دخترم ارزو داشت بیاد میگفت شیرش و من میدم من میخوابونمش

عزیزم بیار

حیفه واقعا فرصت هاتو مثل من از دست نده

من واقعا شرایطم بد بود و هست وگرنه حتما میوردم

دختر من اصلا بچه کوچیک دوست نداره ولی با این حال واقعا اگه میتونستم میوردم بالاخره با یه مشاوره ای چیزی در میون میذاشتم

الانم به خاطر این مشکلش هر کار،از،دستم بر میاد میکنم

امروز میبرمش دندون پزشکی خانم دگترو ببینه نقاشی بده بهش

اگه فردا دیدم حالش،همین جوره حتما یه مشاوره کودک میبرمش

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

بنظر من تو شرایط تک فرزندی ممکن نیست بچه سالم بمونه

دقیقا همینه من خودمم افسرده شدم دخترم تنهلس

عزیزم بیار حیفه واقعا فرصت هاتو مثل من از دست نده من واقعا شرایطم بد بود و هست وگرنه حتما میوردمدخت ...

عزیزم چجور بیارم اخه طبیعی نمیتونیم اقدام کنیم ای وی اف هم همسرم راضی نمیشه باید اون بخواد دیگه وگرنه من میمیرم برا بچه به من بود تاحالا سه تا اورده بودم

عزیزم چجور بیارم اخه طبیعی نمیتونیم اقدام کنیم ای وی اف هم همسرم راضی نمیشه باید اون بخواد دیگه وگرن ...

منم همسرم مشکل داره دیگه نشدم

حوصله ای وی اف اینام ندارم

دیگه نمیشه بیشتر از،این توضیح داد