2777
2789
عنوان

دوست بچگی شوهرم بمن درخواست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 73 پست
آره منم به خدا تعجب میکنم. این چیزها باعث میشه متوجه بشم چقدر تفاوت فرهنگی زیاده.

والا این مدت به خودم شک کردم که نکنه آدم بدیم و خودم نمیدونم😂🤦‍♀️

دقیقا خیلی تفاوت فرهنگی زیاده.. نه اینکه یه فرهنگی خوب باشه اون یکی بد ولی خیلی متفاوته.‌ واقعا انگار دنیای متفاوتی داریم نسبت به این عزیزان. 

من فکر میکنم علتش مادرشوهرم هست ک همه جا از من بد میگهگرنه مگه پسر و مرد فقط تو فامیل شوهرم هست!؟این ...

فک میکنی حتی اینطوری باشه میتونی مادرشوهرتو عوض کنی ؟ شوهرت کاملا هم عقیده میشه باهات اصلا یه ذره شک نمیکنه به خودت؟! مامانش نمیتونه مغزشو شست و شو بده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه واقعا عادیه برام.. اینا همه امکاناتیه که اینستا گذاشته و نگفته مثلا یه درخواست فالو یعنی خواستگا ...

ببین حتی پسر مجرد کم سن تر از خودمم بوده برداشته شماره  منو پیدا کرده واتساپ پیام داده و...

فقط درخواست اینستا نیست ک

مادرشوهزم از من بد میگه چون

بد گفتن باعث میشه مردهای فامیلشون به شما نظر داشته باشن؟

بی‌خیال عزیزم. واقعا منطقی نیست حرفت. کشش نده به نظرم. داستان برای خودت درست نکن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
فک میکنی حتی اینطوری باشه میتونی مادرشوهرتو عوض کنی ؟ شوهرت کاملا هم عقیده میشه باهات اصلا یه ذره شک ...

اره میتونه راحت میتونن بهم انگ خراب بودن بزنن 

مخ شوهرم راحت میتونه بشوره

همیناااا برام زور دارع

والا این مدت به خودم شک کردم که نکنه آدم بدیم و خودم نمیدونم😂🤦‍♀️دقیقا خیلی تفاوت فرهنگی زیاده.. ن ...

برای شما عادیه پسرای فامیل شوهر برن شمارتو رو پیدا کنن واتساپ پیام بدن و...

درخواست اینستا هم از طرف یکی ک حتی با شوهرمم ارتباط نداره قشنگ نیست

یارو حتی پیامم داره سلام

خب ک چی 

اسمم هست عکسم هست 

منو نمیشناسه دنبال چی هست؟

بد گفتن باعث میشه مردهای فامیلشون به شما نظر داشته باشن؟بی‌خیال عزیزم. واقعا منطقی نیست حرفت. کشش ند ...

مادرشوهرم کلا فکر میکنه دخترای تهران خرابن دخترای دهاتشون خوبن

بارها هم راجع من شنیدم اینور اونور حرف زده

یکی هی بیاد بد عروسش رو بگه لابد طرف فکر میکنه خبریه

من اینو محتمل میدونم

درواست داده و یه سلام فرستاده ک جواب ندادم همین

بیخیال شو اولا ک ممکنه هیچ منظور بدی نباشه . دوماً درخواست قبول نکن وات و ... هم بلاک کن . سر و صدا بپا کنی اسم خودت و شوهرت می‌ندازی سر زبون فامیل .. طلایی ک پاکه چ منتش ب خاک . همه بدددد عالم شما خوب باش هیچ کس نمیتونه خرابت کنه تو چشم دیگران 

ببین حتی پسر مجرد کم سن تر از خودمم بوده برداشته شماره منو پیدا کرده واتساپ پیام داده و...فقط درخوا ...

واتساپ ماجراش با اینستا متفاوته..برا ما هم شماره پیدا میکنن پیام میدن.. شماره که خوبه همین دو هفته پیش بود یکی اسکایپ و گوگل میت منو از لینکدین و گیت هابم برداشته بود دیوانم کرده بود با پیام هاش.. اینا مزاحمته و متاسفانه برا هر دختری پیش میاد.. این عادیه..هیچ دختری نیست که بگه این مدل مزاحمت رو تجربه نکردم. ولی اینستا واقعا فرق میکنه.. انگار یه محیط عمومیه تو فضای مجازی.. ادما ارتباط میگیرن اونجا و فعالیت میکنن. و خود اینستا اصلا کاربرا رو به هم پیشمهاد میده و کسی زحمت نمیکشه واسه پیدا کردن یکی.. 

بیخیال شو اولا ک ممکنه هیچ منظور بدی نباشه . دوماً درخواست قبول نکن وات و ... هم بلاک کن . سر و صدا ...

مامانمم همین رو میگه

تا الانم همین بوده

البته یه مورد بود برادرم متوجه شده یکاری کرد ک پسره کلا دیگه سالهاست جلو چشمم آفتابی هم نشده

ولی در نهایت وایب بد از خانواده شوهرم میگیرم

مادرشوهرم کلا فکر میکنه دخترای تهران خرابن دخترای دهاتشون خوبنبارها هم راجع من شنیدم اینور اونور حرف ...

مال یه محیط کوچیکن؟

اگه آره، ممکنه.

ولی این کلمه رو خودت انقدر راحت به کار نبر. حتی اگه توو روت گفتن، انگار نشنیدی. وای اصلا شنیدن این حرفها لرزه به تنم میندازه.

بعید میدونم یکی دربارهٔ ناموسش اینجوری بگه، ولی اگه گفته هم، یه گوش در، یکی دروازه. پرروتر نشن یه وقت.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
واتساپ ماجراش با اینستا متفاوته..برا ما هم شماره پیدا میکنن پیام میدن.. شماره که خوبه همین دو هفته پ ...

چرا پسرای فامیل خودم ازین کارا نمیکنن؟

بخدا کلی هم پسر داریم درجه یک و دو

چرا فقط پسرای فامیل شوهرم حس میکنن لابد من مشکل دارم و اصلا نمی‌ترسن و این کارارو میکنن