2777
2789
عنوان

دوست بچگی شوهرم بمن درخواست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 73 پست

داری بزرگش میکنی.

اولا که اگه درخواست بده، مهم نیست اصلا و چیز بدی هم نیست. دوما چرا فکر میکنی رفته گشته شما رو پیدا کرده؟ توی پیشنهاداتش بوده.

شاید اشتباه کنم، ولی حس میکنم میخوای بهونه‌ای پیدا کنی که با مادرشوهرت بجنگی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
دفعه اول اصلا نیست پسرا و مردهای فامیل شوهرم حتی میان شماره مو پیدا میکنن زنگ میزنناین از شل بودت شو ...

چیکار کنه شوهرت نشنیدی میگن تا چراغ سبز نشون ندی کسی طرفت نمیاد دلت میخواد بگن اصلا غلط میکنی اینستا داری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستانه میگم بهت برنخورها اگه دوست داری جلب توجه کنی که به شوهرت نشون بدی جذابی و کسی دنبالته بیخیال ...

این دفه اول نیست دفه های قبل حتی ب طرف ک پسر نزدیک بود از خانواده شوهرم و پیام داده بود فحش دادم و بلاکیدم

چقد آدم نگه...

لابد شوهر منو خر فرض میکنن

الان عادیه برای همه خانوما پیش میاد؟

فالو کردن بده مگه؟ کسی رو نشناسیم ریجکت میکنیم ولی فالو کردن به معنی کثیف بودن طرفه مگه؟؟ چرا من انق ...

آره منم به خدا تعجب میکنم. این چیزها باعث میشه متوجه بشم چقدر تفاوت فرهنگی زیاده.

دفعه اول اصلا نیست پسرا و مردهای فامیل شوهرم حتی میان شماره مو پیدا میکنن زنگ میزنناین از شل بودت شو ...

چرا باید همچین کاری بکنند 🤔 کلاااا هول هستن ؟یا نسبت ب شما اینجورین ؟ بعدم ی چی بپرسم ناراحت نشو عزیزم فکر نمیکنی شما از اون خانم هایی هستی که احساس می‌کنی همه بهت چشم و نظر دارن ؟؟

چیکار کنه شوهرت نشنیدی میگن تا چراغ سبز نشون ندی کسی طرفت نمیاد دلت میخواد بگن اصلا غلط میکنی اینستا ...

دقیقا بخاطر همین چیزا مامانمم میگه سکوت کن...

ولی این یکی دیگع خیلی خز بود منو تو ختم یبارم درست ندیده طرف از نزدیک

خیلی روشن فکری عزیزم همه چی با ی درخواست شروع میشه

اخه واقعا عادیه برام.. اینا همه امکاناتیه که اینستا گذاشته و نگفته مثلا یه درخواست فالو یعنی خواستگاری و پیشنهاد. نهایتش یکی از حد خودش خارج میشه همون موقع برخورد میکنیم.. چرا باید تو ذهنمون فکر کنیم همه به ما نظر دارن؟

شاید هم چون من اینستا و ارتباطات تو فضای مجازی رو جدی نمیگیرم برام انقدر عادیه.

این دفه اول نیست دفه های قبل حتی ب طرف ک پسر نزدیک بود از خانواده شوهرم و پیام داده بود فحش دادم و ب ...

خب فحش دادی بلاک کردی تموم شده رفته چرا شوهرت رو مقصر میکنی ربطی بهش نداره اینکه مادر شوهرت رو بیاری وسط خطرناک‌تره میگه کرم از خودته مطمئن باش میگه پس کش نیار

چرا باید همچین کاری بکنند 🤔 کلاااا هول هستن ؟یا نسبت ب شما اینجورین ؟ بعدم ی چی بپرسم ناراحت نشو عز ...

من فکر میکنم علتش مادرشوهرم هست ک همه جا از من بد میگه

گرنه مگه پسر و مرد فقط تو فامیل شوهرم هست!؟این همه پسر تو فامیلای خودم اصلا چنین چیزی نبوده

کاملا دارم مطمئن میشم مادرشوهرم جلو همه از من بد گفته اونا هم لابد میرن پیش شوهر و پسراشون میگن و فکر بد میندازن تو ذهنشون

خب این خیلی عجیبه! چرا باید این کارو کنن؟

ما خیلی هم صمیمی هستیم، هیچ وقت همچین اتفاقی نیفتاده. دایرهٔ دوستی‌هامون هم خیلی وسیعه. تعداد دوستامون زیاده. هم من، هم همسرم.

[QUOTE=375507299]دقیقا بخاطر همین چیزا مامانمم میگه سکوت کن... ولی این یکی دیگع خیلی خز بود منو تو ختم یبارم درست ند ...[/QUOT

شاید طرف هرزه ست یا اصلا منظوری نداره عادیه براش

چه کاریه داستان درست میکنی واسه خودت  

من فکر میکنم علتش مادرشوهرم هست ک همه جا از من بد میگهگرنه مگه پسر و مرد فقط تو فامیل شوهرم هست!؟این ...

مثلاً چ جور بد گفتن . اینکه دور جون شماااا بره بگه عروسم سبکسره و ... که گل بخودیه و آبروی خودش و پسرش می‌بره . دلت بد نکن اصلا همچین کاری نمیکنه