2777
2789
عنوان

دوست بچگی شوهرم بمن درخواست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 73 پست
مامانمم همین رو میگهتا الانم همین بودهالبته یه مورد بود برادرم متوجه شده یکاری کرد ک پسره کلا دیگه س ...

حرف مامانتم گوش کن . برادر و شوهر و ... رو هم وارد ماجرا های اینجوری نکن مگررررر اینکه مزاحمت شدددید باشه با بلاک و رد و ... بیفایده باشه 

برای شما عادیه پسرای فامیل شوهر برن شمارتو رو پیدا کنن واتساپ پیام بدن و...درخواست اینستا هم از طرف ...

بله عادیه! 

دختریم.. یه جذابیتی داریم هممون و سر همین مزاحم هم پیدا میشه و تجربه هم کردیم..

ولی برا اینستا شماره لازم نیست تا یکی رو کشف کنن! اصلا عزیز من شما که انقدر حساسی چرا این امکان پیدا کردنتون از طریق شماره رو تو اینستا غیرفعال نکردین که کسی اونجا با شماره نتونه پیداتون کنه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال یه محیط کوچیکن؟اگه آره، ممکنه.ولی این کلمه رو خودت انقدر راحت به کار نبر. حتی اگه توو روت گفتن، ...

اونا آره محیطشون کوچیک ک چ عرض کنم جزیره هست

لابد از دیدشون همینه دیگه

والا ما هم سکوت میکنیم اسممون بد در نره

ولی باز آدم فکر میکنه ناراحت میشه از خودش بدش میاد

اونا آره محیطشون کوچیک ک چ عرض کنم جزیره هستلابد از دیدشون همینه دیگهوالا ما هم سکوت میکنیم اسممون ب ...

نه برات مهم نباشه.

یه چیزی بگی، بیشتر سر و صدا میشه. اگه میبینی بی‌جنبه‌ان و حس میکنی منظور بدی دارن، فقط بلاک کن. یا اصلا جواب نده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چرا پسرای فامیل خودم ازین کارا نمیکنن؟بخدا کلی هم پسر داریم درجه یک و دوچرا فقط پسرای فامیل شوهرم حس ...

اهان پس مشکل فامیل شوهره. 😂

چون فامیل شما، شما رو میشناسن و نیازی نمیبینن فامیلشون رو فالو کنن که رصد بشن و رصد بکنن.. ولی فامیل شوهر چون شما عضو جدید هستید کنجکاون بدونن در مورد شما‌ 

فقط اینستا نیست

تاپیکتون و پست اولتون که در مورد اینستا بود. 

توی اینستا هم که گفتم امکان پیدا کردن با شماره رو میشه عیرفعال کرد. مگر اینکه خودتونون نخواید. 

توی گوشی هم این امکان وجود داره که شماره هایunknown بلاک بشن .. 

اهان پس مشکل فامیل شوهره. 😂چون فامیل شما، شما رو میشناسن و نیازی نمیبینن فامیلشون رو فالو کنن که رص ...

نه این پست فقط یه نتیجه داره:

مردها میتونند ب زنهای متاهل فامیل و آشنا و.‌‌.. پیام بدن زنگ بزنن و شانسشون رو امتحان کنن چون خیالشون راحته اون زن نمیتونه صداشو دربیاره چون در نهایت ابرو زن میره و حتی بقیه زنها میگن حتی زنه کرم داشته یا چراغ سبز نشون داده...

تاپیکتون و پست اولتون که در مورد اینستا بود. توی اینستا هم که گفتم امکان پیدا کردن با شماره رو میشه ...

اصلا بعیده ار طریق شماره پیدا کرده باشه

احتمالا از پیج اینو اون گشته پیدا کرده شماره من دست اون نمیتونسته برسه 

و مطمئنم خیلی هم گشته تا پیدا کنه

نه این پست فقط یه نتیجه داره:مردها میتونند ب زنهای متاهل فامیل و آشنا و.‌‌.. پیام بدن زنگ بزنن و شان ...

عزیزم حرف منو چرخوندی تا نتیجه ای که میخوای رو بگیری که همه رو شما که شوهر داری نظر دارن.

منم میگم باشه همینه ماجرا و نتیجه گیریت هم درسته و تاپیک رو ترک میکنم. شبت قشنگ

کلا خیلی بیماری 

یه جوری میگی درخواست داده انگار گفته بیا بریم......

میخواد فالورت بشه ، نهایتا قبولش نکن پیجشو 

آنقدر بی آبرو بازی نکن دودش تو چشم خودت میره 

دیدم که میگم

تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله