2777
2789
عنوان

دوست بچگی شوهرم بمن درخواست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 73 پست
خب چه ایرادی داره؟دوست همسرمم منو دنبال میکنه مگه هرکی درخواست بده جریانی پشتشه؟

طرف حتی دیگه با شوهرمم در ارتباط نیست 

کلا رفتن ما ب اونجا هم خیلی بی ربط بود

حتی نمیدونم اینستا منو از کجا گیر اواردن مرتیکه در حالی ک حتی پیج شوهرمم نداره!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف حتی دیگه با شوهرمم در ارتباط نیست کلا رفتن ما ب اونجا هم خیلی بی ربط بودحتی نمیدونم اینستا منو ا ...

پیج شما گیر آوردی نیست توی پیشنهادات میاد بالا براش اونم درخواست داده

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

خب چه ایرادی داره؟دوست همسرمم منو دنبال میکنه مگه هرکی درخواست بده جریانی پشتشه؟

خیلی روشن فکری عزیزم همه چی با ی درخواست شروع میشه

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

فالو کردن بده مگه؟ کسی رو نشناسیم ریجکت میکنیم ولی فالو کردن به معنی کثیف بودن طرفه مگه؟؟ چرا من انقدر تو این مورد انقدر روشنفکرم که مشکلی با فالو شدن و فالو کردن ندارم؟🤦‍♀️🤦‍♀️

من اکانت ندارم الان ولی وقتی داشتم دوست پسر دوستم فالوم کرده بود منم اکسپت کرده بودم.. حتی یکی دوبار استوریمو ریپلای زده بود منم عادی لایک کرده بودم! نه فقط من دو تا هم اتاقی دیگمون رو هم فالو کرده بود و کامنت میذاشت و پستا رو لایک میکرد.  چون دوست پسر دوستم بود تو ذهنم این باور رو داشتم که این فقط چون دوستای دوست دخترشیم فالومون داره و ارتباط داره باهامون.. اخرش هم ازدواج کردن و خوشبختن خداروشکر..

از وقتی اینجا اومدم فهمیدم خانما حساسن .. چه وقتی یکی فالوشون میکنه، چه وقتی پارتنرشون یه دختر دیگه رو فالو میکنه

با شوهرم میخوام سرش حسابی جنجال کنممقصر مادرش و اون بود ک منو بردن جایی ک اصلا جاش نبود ما باشیمماما ...

واااای چقدر بزرگش میکنی . من شوهرم فالو داشتم . اینستا پیشنهاد میده ب فالوراش  اونا هم دیدن درخواست دادن هیچ کدوممم منو از نزدیک ندیدن . منم درخواستشون ندید گرفتم و نپذیرفتم و تمام البته ب شوهرم نشون دادم ... ایشون لزومی نداشته برگرده تا پیدا تون کنه .. حتماااا هم معنیش این نیست منظور بدی داره .. 

دنبال دعوایی برو فحش بده یارررو رو وارد ماجرا نکن

دفعه اول اصلا نیست پسرا و مردهای فامیل شوهرم حتی میان شماره مو پیدا میکنن زنگ میزنن

این از شل بودت شوهرم هست گرنه من ک خودم رو میشناسم اصلا تو جمع های اینجوری مرد و پسر باشه نگاهشون هم نمیکنم حتی سلامم نمیکنن در این حد!!!

حس بدم ازینه یا شوهرم رو خر فرض میکنن یا مادرشوهرم انقد اینور اونور ازم بد گفته ک همه این جرعت رو پیدا کردن

خیلی روشن فکری عزیزم همه چی با ی درخواست شروع میشه

بحث روشن فکری نیس جانم

ما باهم مسافرت میریم ، مهمونی میریم ، باغ میریم

ایشون چندساله جزو دنبال کننده های من هستن و تو این چندسال من کوچکترین خطایی از سمتشون ندیدم