2777
2789
عنوان

بچه هااا اگه خاستگارتون بهتون همچین پیامی بده چطور جوابشو می‌دین

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 50 پست

عرضه داشته باشه حله .

ولی از کجا میشه قبل ازدواج فهمید؟

این مشکله ...

باید یه حرکتایی بزنه که ثابت شه و اینم شاید ماه ها و سال ها طول بکشه .

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم سنش کمه .خودت چند سالته ؟ البته خیلی خوبه که چنین اعتمادبنفسی داره که تو این سن میخواد خانواده تشکیل بده .دمش گرم .اما به نظرم زوده و سختی های زیادی پیش روش هست مگر اینکه خانواده حمایتش کنند .

دوسش نداری

واقعا دو دلم چون خیلییی اصرار می‌کنه معلومه دوستم داره یه لحظه میگم شاید دیگه کسی اینطوری نباشه (منم یکم ازش خوشم اومده)

ولی بعدش وقتی به اطرافیانم نگاه میکنم میبینم خب.. چی بگم منم دل دارم دوست ندارم از دوستام کمتر باشم و دلم میخواد منطقی تصمیم بگیرم

۲۳ساله طبیعیه نه خونه داشته باشه نه ماشین،اونایی که دارن باباشون داده

منم همینو میگم ولی نمیدونم چرا انقدررر اصرار می‌کنه می‌ترسه من عروس شم میگه فقط جواب بده من صبر میکنم

خب منم نمیتونم و نه خانوادم اجازه میدن اینطوری

بچه ها لطفا قبل اینکه اسی رو شیر کنین برا جواب مثبت این رو هم در نظر بگیرید که بله ما نمیگیم همه همجی داشته باشن بعد ازدواج کنن

ولی ادمی که هیچی نداره، و شرایط جور کردنشم نداره(یعنی خونه نداره و در حال حاضر هم نمیتونه بگیره، باید هنوز چند سال کار کنه) چرا باید خودشو یکی دیگه رو بدبخت کنه؟ 

با شعار زندگی رو باهم بسازیم خر نشید(دور از جونتون)

هر زندگی ای یه بِیس لازم داره.

این اقا هنوز جوونن. و اون بِیس لازم برا زندگی مهیا نیست

ببخشید چه سو تفاهمی میشه بیشتر بگین

اینکه گفتی دوست داری کسی باشه که برای خودش ارزش قائل باشه احساس میکنم دچار سوتفاهم بشه که منظورت اینکه اون برای خودش ارزش قائل نیست 

یه همچین چیزی....

سلام بنظرم دقیقا با این حرفاتون دارید حرفهای خودش رو تکرار میکنید و خط آخر هم اصلا خوب نیست ....

قصدش جدیه دنبال حاشیه و وقت هدر دادن نیست ....کارشون چیه 

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
درسته شناخت اینطوری بدست نمیاد ولی آدم باید قصد یکاری داشته باشه تا به سمتش قدم برداره و جدا ازین من ...

جوابی که بهش دادی یه جورایی درست نیست .مگه تو ازش بی مسئولیتی دیدی؟ مگه دیدی که یرای زندگیش ارزش قائل نباشه ؟

اگه نمیخوای رک بگو فعلا قصد ازدواج ندارم 

یا بگو میخوام تفاوت سنی با همسرم بیشتر باشه .یه همچین چیزی که به اونم برنخوره .

همه شوهرا ک از اول همه چی نداشتن ببین خونواده پشتشن؟عرضشو داره؟بعدشم راس میگی خب با خونواده ها یه جل ...

ببینید خانوادش فقط میگن پیرامون خوبه جواب بدین اصلا اسم اینکه پشتشیم نمیبرن فقط اصرار 

پسرشون خوبه ولی حداقل اگه می‌خوان انقد زود دامادش کنند باید قبلش یکم کمکش کنن

هنوز خیلییی بچست فکن دهه هشتادیه کی درس بخونه شاغل شه پول دربیاره... 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒