2777
2789
عنوان

برنامه ی من برای شوهر عزیزتر از جااااااااااانم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3298 بازدید | 194 پست

ینی انقد نامزدم کم قربون صدفم میره کع دلم میخواد این کارایی ک شما میکنیدو بکنم تا یذره نگرانم بشه

ولی انقد ترسوعه میترسم غش کنه😐 یعنی کافیه بهش بگی سرم درد میکنه....هرساعت از شبانه روز باشه میبزدت دکتر...میگه خطرناکه باید پیگیر بشی ببینی چیه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار دستم چاقو برید منم فشار دادم خون فوران کنه و فواره ایجاد کنه بعد داد زدم وای دستم وای و من از خون میترسم و ... خودمو زدم به بیهوشی اونم هول کرده بود منم شیطان دلم همچنان خندان بود😅😅😅 ☺☺

دختری هستم که فقط رنگ لبم کافیست تا مردانگی ات را به تباهی بکشاند ، با این اوصاف ضعیفه منم یا تو؟؟!
یه بار دستم چاقو برید منم فشار دادم خون فوران کنه و فواره ایجاد کنه بعد داد زدم وای دستم وای و من از ...

اره عزيم يبار دينه هم بفرست تا قشنگ تو ذهنمون نهادينه بشه خخخ

كاربرقديمي ام  براي سلامتي بابام و حامله شدنم يه صلواتمهمانم كنيد  
ینی انقد نامزدم کم قربون صدفم میره کع دلم میخواد این کارایی ک شما میکنیدو بکنم تا یذره نگرانم بشه ...

یه دفعه تو راه تصادف دیده بود اومد خونه دیدم رنگ گچه گفت مونا آب قند بیار بردم براش و کلی ترسیدم گفتم یعنی چی شده...بعد که یذره بهتز شد دیدم یخ کرده هرچی گفتم چت شده نگفت بعد از کلی اصرار فهمیدم جلوش یه ماشینه زده ب یه پیرمرد هیچی هم نشده ولی ایشون ترسیده نکنه پیرمرده جوون مرگ بشه😓

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

امروز ی اعتراف قشنگی شوهرم کرد گف صب ک پاشدم برم سرکار ی دفه دلم ی جوری شد تورو دیدم اومدم چند بار بوسیدمت و ب این فک کردم چقد من نیستم تنهایی و کار میکنی خیلی خسته میشی فقط برام غذا درس میکنی ب بچه میرسی  میگف دوس داشتم زمان داشتم برات ظرفارومیشستم خونه زرو جارو میکردم بعدمیرفتم سرکار خیییییلی خوشحال شدم از حرفاش اخرشم گفت پررو نشی😄 

برا مظلومیت خودم دلم سوخت رو به قبله باشم  اول غذا  رو   میکنم  خونه رو برق مین ...

ببخشید ویدا جون متوجه نشدم....اول غذا رو چی؟؟؟😐

بچه ها منو راهنمایی کنید این وسط. نرم یه تایپک بزنم. شوهرم عادت کرده من براش میوه پوست میکنم. دیگه خسته شدم هیچ وقت خودش اینکارو نمیکنه خیییییییییییلی کم پیش اومده خودش پوست بکنه. الانم حموم بود اومد گفت عه میوه پوست نکندی؟ گفتم مرسی من بعد ظهر خوردم نمیخورم. قیافش رفت تو هم. الانم گفت یکم دیگه میرم بخوابم😏{برم میوه پوست بکنم براش}؟ 

میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید😞😞😞لطفا
امروز ی اعتراف قشنگی شوهرم کرد گف صب ک پاشدم برم سرکار ی دفه دلم ی جوری شد تورو دیدم اومدم چند بار ب ...

تازه کمک نکرده فقط دلش میخواسته کمک کنه

بچه ها منو راهنمایی کنید این وسط. نرم یه تایپک بزنم. شوهرم عادت کرده من براش میوه پوست میکنم. دیگه خ ...

ن بزار بره بخابه خستس 

كاربرقديمي ام  براي سلامتي بابام و حامله شدنم يه صلواتمهمانم كنيد