2777
2789

اول سلااااااااااااام

دندون عقلم چندروز بود ک درد میکرد و برای کشیدنش هی امروز و فردا میکردم تا امروز ک صبح ب شوهرم گفتم شب ک اومدی حتما باید بریم بکشیمش دیگه نمیتونم تحمل کنم

سرشبی رفتیم کلینیک دندونپزشکی ک همیشه میرم،دندون عقل دیگه ام رو هم پیش همون دکتر کشیدم و واقعا راضی بودم و اصلا اذیت نشدم(چون درباره کشیدن دندون عقل چیزهای وحشتناکی شنیدم ک خیلی سخته کشیدنش و خیلی درد دازه و این حرفها...) 

خلاصه دکتر گفت امروز و فردا وقتم پر هست و برای پنجشنبه بعدازظهر میتونم برانون وقت بذارم گفت درد دارم گفت سرم خیلی شلوغه نمیشه،دیگه گفتم باشه ولی یکدفعگی شوهرم پرید وسط ک نه پنجشنبه باید بریم خانه مادرم.... (و باز هم مادرشوهر...)

هرچی گفتم کارمون رو انجام میدیم بعد میریم گفت نه ک نه ک نه....

منم خیلی عصبی شدم گفتم درد دارم دکترش هم خوببه گفت میبرمت جایی دیگه همین امشب بررات بکشن

خلاصه رفتیم جای دیگه دندونم رو کشیدیم اذیت شدم الانم درد دارم ولی نه اونفدر ک تصور میکرردم .ولی از اون جایی ک خیلی از جناب شوهر عصبی شده بودم گفتم دارم برات....

اومدیم خونه یکساعتی ک گذشت شروع کردم اه و ناله و گریه ک سرم خیلیدرد میکنه ،فک م درد میکنه نمیکشیدم دردش کمتر بود و این حرفها...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای شیطون

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

شوهرم هم یکم هاج و واج نگام کرد بعد چتددقیقه ک دید نه انگار جدی جدی درد دارم اومد پیشم بغلم کرد و گفت مگه چطور کشید .گفتم خیلی بد کشبد اصلا بلد نبود دارم میمیرم از درد نمیکشیدم راحتتر بودم 

گفتم بهت همون دکتر ِ خیلی خوبه گوش نکردی😆😆😆😆حالا تو دلم دارم بهش میخندم حساااااابی 

اشک تمساح 😂عاشق همچین صحنه هایی ام البته درحق مردایی که یک دفعه فازشون عوض میشه و لج میکنن خخخ

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊