2777
2789
عنوان

برنامه ی من برای شوهر عزیزتر از جااااااااااانم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3298 بازدید | 194 پست
شوهرم هم یکم هاج و واج نگام کرد بعد چتددقیقه ک دید نه انگار جدی جدی درد دارم اومد پیشم بغلم کرد و گف ...

ادامه بده بزار عذاب وجدان بگیره

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دلم حسابی خنک شد تا اون باشه دفعه ی دیگه حانه مادرشو ب درد من ترجیح نده

بابا هنوزم جا داره بیشتر ادیتش کنی 😂😂😂😂😂

کاری نکردی که 

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔    
شوهرم هم یکم هاج و واج نگام کرد بعد چتددقیقه ک دید نه انگار جدی جدی درد دارم اومد پیشم بغلم کرد و گف ...

همین😐

من امشب با شوهرم قهر کردم اومد منت کشی هرچی منو میکشید بلند کنه از جام تکون نخوردم اخر سرم الکی جیغ زدم دستم شکست وااااااااااای😁 هیچی دیگه الان پسره خوبیه برام غذا درست کرد سالاد میوه ای😁 حوصله نداشتم شام دست کنم قهر کردم میفهمی😁

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
ولی دلم حسابی خنک شد تا اون باشه دفعه ی دیگه حانه مادرشو ب درد من ترجیح نده

مرداا همینننن😕

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
الانه که معلمای اخلاق بریزن سرت 😝😁😂

سلام دوقلوی همسان من...حالت چطوره

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

😐شب اقد اذیتش کن نذار بخوابه 

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
خداقوت بانوی زرنگ منم یکی دوبار همچین کاری کردم خخ خیلی باحال بود 

اره خیلی باحاله میخوام تا چندروزی ادامه بدم پنجشنبه هم میرم خونه مادرشوهرم ...

مظلوم بازی و این حرفها ک منو برد یه جای بد و قرار بود امشب بریم پیش دکتر خوب گفت نه و ....

بگو حالا برای جلوگیریاز خونریزی،بستنی،میخام اونم فقط یک بستنی راه دور خخخخخخخحححخخ

ازه گفتم برام خرید 🤣🤣🤣🤣🤣

خدایی ما زنها گاهی دست شیطون رو از پشت میبندیم هااااااااااااااا