2777
2789
عنوان

بیایید بگید الان من وسواس دارم

58 بازدید | 7 پست

سلام خانوما . ما ایزوگام دسشوییمون مشکل داشت نم داد به دیوار کمد دیواریم و کف خونه . بعد گفتم بذارم ببینم کف اتاق خواب هم نم داده یا نه . زمین اتاق خواب من موزاییکه . بعد دیدم موزاییک‌ها شوره زدن ولی موکت خشکه خشکه ولی بو نم میده . من رو موکت‌ها جوش شیرین پاشیدم و شامپو فرش زدم ولی الان دلم باز نمیاد روشون راه برم می ترسم کپکی باشن . بعد جالبه خشکه ولی بو نم می‌داد . چجوری خشکه بو نم میده ؟ نکنه کپک داره؟ هیچ آثاری هم از کپک نه زیر موکته نه روش . دارم دیوونه میشم . از کپک متنفرم . می‌خوام موکت عوض کنم همه میگن تو وسواسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میشه کسی کمکم نمی کنه میگن موکت هیچیش نیست تو وسواسی

بده قالیشویی بگو شرعی بشورید واسم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اتفاقا تازه فرشامو دادم . کاش موکت هم می دادم . الان بدم تا عید تحویل میدن؟

تماس بگیر باهاشون بپرس ببین بهت کی تحویل میدن عزیزم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت

خواهش میکنم گلم