دو تا بچه دیگه هم داره بچه دومیشم بیماره تیروئید داره خودشو شوهرش هم خیلی باهم جنگ و دعوا دارن الان تست زده دیده بارداره فکر کنم ماه اولشه بعد به من گفت منم بهش گفتم اگر تو تضمین میکنی که میتونی درست بزرگش کنی باهم جنگ دعوا نکنید به دنیا بیارش اما اگه میخوای اذیتش کنی سقطش کن ..حالا به نظرتون گناه نداره سقطش کنه ؟ عذاب وجدان گرفتم این حرفو زدم اما خب وضعیت زندگیشون خوب نیست واقعا هنوز ماه اولشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواهرت اگه با شوهرش مشکل داشت بزن بزن و دعوا داشت پس این بچه چی میگه این وسط؟
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
حرفت منطقی بود وقتی قراره به دنیا بیاد درحالی که ارامش و رفاهی توی خانوادش نداشته باشه پس همون بهتر به دنیا نیاد و نگهداری از سه تا بچه واقعا توان و شرایط مناسب میخواد و مسئولیت زیادی هم داره اصلا کار ساده ای نیست