2777
2789
عنوان

HPV بیماری خطرناکی نیست دکترا میخوان گارداسیل بفروشن❌️❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 53 پست
حالا اگر نمی گفت پزشک بهش پس فردا می رفت شکایت می کرد برای قصور پزشکی !یه سری ها کلن بی عقلن

اقا شما برین بزنین چزا دنبال مسخره و تهمت و تحقیرین؟؟!! چقدر حقیرین واقعا!! همه هم دکترن!

من سود نمی‌برم فقط جو بدو گفتم ک مردمو میترسونن

من سودی نمیبرم از فروش یا فروخته نشدن واکسنولی شما سود میبری لابد...الان سرماخوردگی بیماری بدی نیست ...

موفق باشی گلم 

مراقب کارما فقط باش 

یه روز بد یقه ات رو می چسبه 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر گفتهپزشک ک مزخرف نمیگه!!!

الان کل علم پزشکی رو بردی زیر سوال بعد پزشک مزخرف نمیگه؟؟مثل اینه که بگی یه معلم بیاد بگه درس خوندن کلا به درد نمیخوره شما رو احمق میکنه برید خودتون تحقیق کنید !!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
من با شما حرفی ندارم قبلش یه شرط گذاشتم اگر اینطور نیست که نگرانی نداره! شما سیاه دلی که داری فرهنگ ...

عزیزم میشه لطفا یکم اطلاعات بدی شوهر خاهر من داره منتها من نمیدونم خطرناکه یا نه درمان داره یانه خیلی نگران خاهرمم 

اقا شما برین بزنین چزا دنبال مسخره و تهمت و تحقیرین؟؟!! چقدر حقیرین واقعا!! همه هم دکترن!من سود نمی‌ ...

شما الکی درباره چیزی که اطلاع نداری نظر نداره 

نمی خواد در جهت کاهش ترس عمومی تلاش کنی 

چون واقعن چیز ترسناکیه 

میگی نه ؟

اشکالی نداره 

کجایی 

پاشو بیا شیراز صبح می برمت بیمارستان بدون دستکش دسن برن به یکی از این بیماران 

میای ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
موفق باشی گلم مراقب کارما فقط باش یه روز بد یقه ات رو می چسبه

من سویه ۶ و ۱۱ گرفتم و پزشک فوق تخصص بهم گفت خودش درمان میشه فقط رژیم غذایی باید رعایت کنم و خواب کافی ورزش

پاورفیت برای سیستم ایمنی و اگر خواستم زائده رو بسوزونم

گفت اصلا خطرناک نیس