2777
2789
عنوان

HPV بیماری خطرناکی نیست دکترا میخوان گارداسیل بفروشن❌️❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 53 پست
عزیزم من پرستارم لطف کن الکی اظهار نظر نکن اگر فکر می کنی یه ویروس سادست امیدوارم بگیری تا بفهمی تاپ ...

کسی ک ارزو بد میکنه برای بقیه خودش مبتلا میشه این نمونه بارز قلب سیاه کادر درمانه

چیش خطرناکه سویه ۶ و ۱۱ که رایجه شما بگو اگ اطلاعات داری!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آقا هم از خانم بگیره تایپ یکیه دیگ😐 دلیل نمیشهحالا سوزوندن اوکی ولی بعضیا زائده ندارناتو آقایون ...

یا خود خدا . دارم میگم اقا مثلا ۱ سال مبتلا شده دختر چندماهه . بنظر تو چطور ممکنه کسی که چندماهه مبتلا شده به کسی که یکسال مبتلا شده انتقال بده ؟؟؟؟؟

یا خود خدا . دارم میگم اقا مثلا ۱ سال مبتلا شده دختر چندماهه . بنظر تو چطور ممکنه کسی که چندماهه مبت ...

عزیز من اینو مشخص میکنن ک طرف یک ساله گرفته؟؟!!! الان یکی بگیره از کجا میدونین چندوقته گرفته؟ مگر زیگیل بزنه و بسوزونه و جاش باشه اونم دقیق نمیشه گفت

حالا اوکی ولش‌کن

کسی ک ارزو بد میکنه برای بقیه خودش مبتلا میشه این نمونه بارز قلب سیاه کادر درمانهچیش خطرناکه سویه ۶ ...

من با شما حرفی ندارم 

قبلش یه شرط گذاشتم 

اگر اینطور نیست که نگرانی نداره! 

شما سیاه دلی که داری فرهنگ سازی اشتباه می کنی 

من تو بیمارستان دارم می بینم چه خبره 

لطفا از این تاپیک ها نزن

یه دفعه دیدی کارما گرفتت 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
عزیز من اینو مشخص میکنن ک طرف یک ساله گرفته؟؟!!! الان یکی بگیره از کجا میدونین چندوقته گرفته؟ مگر زی ...

میگم پزشکی قانونی تشخیص داده که این جای سوختن لیزر حداقل واسه چندماه یا چند وقت پیش بوده حالا حداقل ۶ ماهم از این تایپ باید بگذره تا زایده خودش نشون بده اینجوری مشخص میشه حداقل ۱ ساله مبتلا بوده

عزیزم من پرستارم لطف کن الکی اظهار نظر نکن اگر فکر می کنی یه ویروس سادست امیدوارم بگیری تا بفهمی تاپ ...

یه سری مزخرف شنیدن  فکر میکنن به کشفیات عمیق مافیایی دست پیدا کردن. باید همه رو اگاه کنن...

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
من با شما حرفی ندارم قبلش یه شرط گذاشتم اگر اینطور نیست که نگرانی نداره! شما سیاه دلی که داری فرهنگ ...

من سودی نمیبرم از فروش یا فروخته نشدن واکسن

ولی شما سود میبری لابد...

الان سرماخوردگی بیماری بدی نیست ولی آرزو کنیم کسی بگیره؟؟!! چون بد نیس؟! با ی لحن طلبکارانه بیای آرزو بد کنی بعد بگی‌مگه نمیگی چیزی نیست!! 

میخوای پیج دکترایی ک با من موافقن رو بزارم؟؟!! برو ببین

یه سری مزخرف شنیدن فکر میکنن به کشفیات عمیق مافیایی دست پیدا کردن. باید همه رو اگاه کنن...

حالا اگر نمی گفت پزشک بهش 

پس فردا می رفت شکایت می کرد برای قصور پزشکی !

یه سری ها کلن بی عقلن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...