2777
2789

سلام یکی از دوستام در شرف ازدواجه

بعد نامزدش گفته من مهریه فقط ده تا میزنم..اینم بگم که پسره خارج از کشور زندگی میکنه..دوستم داره میره اونجا و جهیزیه نمیبره..این تاپیکه دومه دوستان گفتن چرا اینا رو نگفتی...شما نظرتون چیه

اینو بش گفته

،من واقعا دیگه حوصله این بحث ها رو ندارم ضعف اعصاب گرفتم لطفا با پدر و مادرت تصمیم نهایی بگیرید وبه من خبر بده

و اگر راضی نیستی  برو با اونی که به اندازه یارای امام زمان عج الله مهرت کنه یا به اندازه تاریخ تولدت .اما اینو بدون که ارزش تو به سکه نیست این چیزا مال دهاتی های تازه به دوران رسیده است،من عاشق تو بدون هیچ واسته ای هستم تو رو فقط بخاطر خودت میخام❤❤❤❤❤😔

خاک برش با این طرز حرف زدنش خودش از همه عقب مونده تره

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا بوده مهریه ارزش زن بود دیگه حد اقل واسه حفظ شدن شخصیت زن باید ۱۱۴ تا رو میزاشت . واقعا که متنفرم از مردایی بهانه هاشون رو پشت فرهنگ و مثلا  کلاس بالا بودن مخفی می کنن

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
نمیدونم به دوستم چی بگم داره گریه میکنه

عزیزم بگو قبول نکنه این مرد فردا تو زندگی هر روز به دوستت میگه دهاتی و یه چیزی از حق و حقش رو قطع میکنه و این داستان ادامه داره....

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
نمیدونم به دوستم چی بگم داره گریه میکنه

بگو این آدم ارزش نداره حتی یک هفته باهاش دوست باشی چه برسه ازدواج کنی.

اینجوری باهاش حرف زده که دختره بگه باشه

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

من مهرم ۱۴سکه س

هیچ بحثی هم سر مهر نشد

من و همسرم تصمیم گرفتیم

از شوهرم بسیار راضیم

زیباست

متینه

اهل کار وتلاشه

۲۳سالشه دو تا ماشین خونه باغ و زمین و...داره

خیلیا با مهر نجومی میگن مهرم حلال جونم ازاد

خدایا شکرت که نی نی م سالمه
چه اشکالی داره بنظر من اگه همو دوست دارن قبول کنه من خودم مهریه هیچی نخواستم تا الانم زندگی خوبی دا ...

با این طرز حرف زدن پسره؟