2777
2789
عنوان

پیام نامزد دوستم در مورد مهریه..تاپیک دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 39 پست

باید توجه کنه کشوری میخواد زندگی کنه که حق و حقوق زن خیلی براشون مهم

نه مثل ایران...پس بنظرم نباید ترس،داشته باشه

کشورای دیگه بعد جدایی همه اموال نصف میشه

فقط باید مواظب باشه خدای نکرده پسر اگه خواست جدا بشه نیارتش ایران و طلاقش بده..چون تو فامیل خودم پیش،اومده

البته بازم دقیق شاید نگفته باشم..بهتر با یه وکیل هم صحبت کنه.

ما که از پشت صحنه خبر نداریم نمیدونیم چه بحثایی با هم رد و بدل کردن.ولی پسره گفته عاشقتم بدون هیچ وا ...

پسره ادبیاتش به آدم عاشق نمیخوره همه بلدن ادعای عشق کنن

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرد باید یکم بخاطر زنی که عاشقش هست از خودش نرمی نشون بده . نه سیخ بسوز نه کباب حد اقل ۱۰۰ تا ...

والا نمیشه که همه گذشتا از طرف زن باشه

لااقل میتونه بهتر حرف بزنه که‌

به خانواده دختره میگه دهاتی

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
والا نمیشه که همه گذشتا از طرف زن باشه لااقل میتونه بهتر حرف بزنه که‌ به خانواده دختره میگه دهاتی

من قبلا یه دوست پسر داشتم دقیقا همین طوری بود خودش رو بزرگ میکرد میبرد بالا هر حرفی از حق و حقوقم میزوم سریع پشت سپر فرهنگ و کلاس پنهون میشد میگفت نه اینایی که تو میگی الان دیگه ضایع بازیه باید بیخیال بشی . این ادم ها فقط ظاهر دارن در باطن خالی هستن . منم عاشقش بودم ولی بخاطر همین رفتارای عجیبش   فرار کردم رفتم دنبال زندگیم خدا رو هزار مرتبه شکر  . امید وارم این بنده خدام اسیر این جور ادما نشه

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
من قبلا یه دوست پسر داشتم دقیقا همین طوری بود خودش رو بزرگ میکرد میبرد بالا هر حرفی از حق و حقوقم می ...

آره جدیدا مد شده دخترا با پسرا آشنا میشن میگن بیا خونمون اگه نیاد میگن تو چقد عقب مونده ای‌ یا اینکه به من اعتماد نداری و .... وقتی برن خونشون دختر اگه مخالفت کنی با عملی میگن چقد عقب مونده ای و .... .

حالم از همچین پسرایی بهم میخوره

بیچاره دخترای ساده ای که گپل اینا رو میخورن. بعد بهم میزنن دختره که میگه چرا یا میگه تو به من دست زدی میگه چقد عقب مونده ای من به صد نفر دست زدم یعنی باید برم بگیرمشون. تو چقد هول شوهری خاک بر سرت و کات میکنن.

آره جدیدا مد شده دخترا با پسرا آشنا میشن میگن بیا خونمون اگه نیاد میگن تو چقد عقب مونده ای‌ یا اینکه ...

والا دیگه عادی کردن این چیزا رو . نقصر هم دختر ها هستن . تا وابسته میشن ارج و قرب خودشون رو فراموش میکنن. اصلا عشق چه ربطی به نزاشتن یا گذاشتن مهریه داره . مهریه ابتدایی ترین حق زن هست از اول هم بوده . وضیفه داره یه مبلغی بزاره . حالا نه زیاد . ۱۱۴ تا که خود قانون هم روش تاکید داره

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠
والا دیگه عادی کردن این چیزا رو . نقصر هم دختر ها هستن . تا وابسته میشن ارج و قرب خودشون رو فراموش م ...

والا