2777
2789
عنوان

کیا رفتن مسافرت تو بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشی دعا کنی ازمایش منم مثبت بشه خدا بهم نی نی بده🥹

دورت بگردم الهی بحق بزرگی خدا آزمایشت مثبت بشه و اینجا بیای خوشحالمون کنی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من سه شنبه میرم . مقصدم دو شهر متفاوت بفاصله ۸ساعت . هرکدوم ده روز میمونم.

چندماهته عزیزم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

سلام عزیزم خوبید من جفتم پایین وقتی ی ذره راه میرم درد میگیرم خیلی وقته نرفتم پیش خونواده ام بنظرتون ...

جدیدا سونو ندادی ببینی کشیده بالا یا نه؟

عیده دلت میگیره حق داریولی تو شهر بگردین تا جوجه بدنیا بیاد برید باهم اینکه میگن با بچه نمیشه رفت ال ...

مامانم همه میخان برن شهرمون کوچیکه دلم میگیره🥺🥺🥺🥺

شرایطتت مثل منه 😭تازه خودمم بخوام همسرم میگه باید بریم میگه روحیت نابود شده ولی میترسم خدای نکرده ب ...

منم جفتم پایین بود تا ۱۶ هفته ولی کار سنگین نکردم فقط کارهای روزمره مثل ظرف شستن و غذا پختن و..فقط پیاده روی بده و پله و زور زدن به چیزی توهم عقب ماشین دراز بکش و بگو آروم بره