2777
2789
عنوان

کیا رفتن مسافرت تو بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 44 پست
میگن ۳ ماه اخر بهتره نرین خطر زایمان زود رستحمل کن بدنیا اومد دوماهش شد بریدمسافتت چقده؟

۴ ساعت

آره میترسم بچه چیزیش بشه انقدر تاحالا سرش سختی کشیدم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دکترت بپرس حتما ولی فکرنکنم ۴ساعت خطرساز باشهولی خدای نکرده ماهت بالاس باید دسترسییت ب دکتر انی ب ...

ممنون عزیزم وقت گزاشتی

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

من هشت ماهم بوده رفتم مسافرت از تهران به همدان

عریزم مشکلی نداشتی دردی چیزی؟؟

میشی دعا کنی ازمایش منم مثبت بشه خدا بهم نی نی بده🥹

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
مسافرت کوتاه یا با توقف زیاد اگر جفت پایین نباشه اشکالی ندارد

سلام عزیزم خوبید من جفتم پایین وقتی ی ذره راه میرم درد میگیرم خیلی وقته نرفتم پیش خونواده ام بنظرتون باارامش درازکش برم مشکلی هست؟

ممنون عزیزم وقت گزاشتی

عیده دلت میگیره حق داری

ولی تو شهر بگردین تا جوجه بدنیا بیاد برید باهم اینکه میگن با بچه نمیشه رفت الکیه

من زن داداشم بچه ۲ماهه رو برد قشم از تهران

نباید خونه نشین بشه ادم بچه دار

من چهار ماهم بود ۱۳ ساعت مسافت رفتیم۱۳ ساعت برگشتیم ، این حین هم چند بار مسافت‌های سه ساعته و اینا رفتیم،تک بارداری اولمم تا شمال رفتم برگشتم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
عریزم مشکلی نداشتی دردی چیزی؟؟

چرا کمرم درد میکرد برای همین هر نیم ساعت یا یک ساعت هرجایی که مناسب میدید یا مثلا پمپ بنزینی ها نگه میداشت من قدم میزدم یا استراحت میکردم فکر کن یه مسافت ۴ ساعته رو‌ما هفت یا هشت ساعت طول کشید برسیم