2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اره برامم‌مهم‌نیس.کلا رفیق دوست نیستم بایکی بودم خیلی متدین وخوب بود ازدواج کرد رفت😔 این اخریه خیلی کفرمیکرد قطع ارتباط کردم باهاش

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

چقدر از مرد رفیق باز بدم میاد اصلا بدرد زندگی‌نمیخورن زنو بدبخت میکنن رفیق بازی اخرش تباهیه

رفیق داریم تا رفیق ، رفیق آدم رو میسازه نمیشه بگی رفیق نداشته باشه 

هعیییی دست رو دلم نزار که... خیلی دوستش داشتم احساس  می‌کردم همیشه پیشم بود که اسکول بازی و کولی بازی در آورد دیگه بهانه الکی ولم کرد (دختر بوداا)

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒

هعیییی دست رو دلم نزار که... خیلی دوستش داشتم احساس می‌کردم همیشه پیشم بود که اسکول بازی و کولی باز ...

منم خیلی باهاش رفیق بودم خیلی باهم مسخره بازی در میاوردیم کلی میخندیدم ولی انگار قسمت هم نبودیم 

منم خیلی باهاش رفیق بودم خیلی باهم مسخره بازی در میاوردیم کلی میخندیدم ولی انگار قسمت هم نبودیم

وآیینی اره چقد خاطره دارم باهاش حیففف چن باز هم من خودم اومدم جلو بعد یه دو هفته دوباره رفت

وآیینی اره چقد خاطره دارم باهاش حیففف چن باز هم من خودم اومدم جلو بعد یه دو هفته دوباره رفت

تقریبا هر با که ما حرف میزنیم من پا قدم میشدم من همیشه براش صد بودم ولی اون کلا نمیخواست باهم باشیم و همیشه حسرت اینکه چه دوستی قشنگی میشد قراره تا آخر این زندگی مسخره بمونه 

تقریبا هر با که ما حرف میزنیم من پا قدم میشدم من همیشه براش صد بودم ولی اون کلا نمیخواست باهم باشیم ...

دقیقا و حق و با جون و دل درکت میکنم