2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره
به نظرم شکست عشقی واقعی همینه :)
بقیش چرت و پرته
رفاقت هیچ وقت به پای عشق نمیرسه
خیلیم اذیت شدم خیلییییی
قشنگ مردم ، داغون شدم
تقریبا هر شب عکسامونو میبینم و گریه میکنم 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

یه دوستی داشتم بعد از ده چهارده سال یه بار قاطی کرد و کلی حرف زد و قهر کرد

خیلی حالم خراب شد تا مدتها، جا خوردم 

حتی تا چندسال بعد درگیرش بودم

بعد چند سال بابت رفتار اون روزش عذرخواهی کرد دلم خیلی خنک شد خدایی

تقریبا هر با که ما حرف میزنیم من پا قدم میشدم من همیشه براش صد بودم ولی اون کلا نمیخواست باهم باشیم ...

منم یک ماه پیش با رفیق صمیمیم بهم زدم.

همیشه آینده مون رو میدیدم که با وجود نوه و عروس و داماد هنوز باهم رفت و آمد داریم

ولی به نظرم این دوست داشتن یه طرفه بود

یکی دو هفته ی اول خیلی اذیت شدم،خیلی خودخوری و فکر و خیال کردم.تو ذهنم باهاش حرف میزدم و ...

این اولین دعوا مون هم بود و آخرینش هم شد.

الان بعد یه ماه عادت کردم،دیگه به پام هم که بیوفته دیگه دلم نمیخواد باهاش ادامه بدم

الان تازه میفهمم راحت شدم و بهتر که تموم شد

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
اره به نظرم شکست عشقی واقعی همینه :)بقیش چرت و پرته رفاقت هیچ وقت به پای عشق نمیرسه خیلیم اذیت شدم خ ...

آخی الهی بهش فکر نکن الکی خودتو اسیرش میکنی 💔

واقعا میخوام بدونم دلاشون آروم میشه با کاری که میکنن 

منم یک ماه پیش با رفیق صمیمیم بهم زدم.همیشه آینده مون رو میدیدم که با وجود نوه و عروس و داماد هنوز ب ...

واقعا خوشحالم که به این درک رسیدی و تونستی فراموشش کنی کاش برای منم انقدر راحت بود و راهش رو یاد میگرفتم و انقدر به خودخوری ادامه نمیدادم