2777
2789

لطفا هرکی هرچی بلده بگه

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اسپند دود میکنم یبار هم یکم نمک پاشوندم دم درخونه میگن دفع انرژی منفی میکنه فقط خواهشا عود دودنکن ...

وا

چرا

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

سنگ نمک بزارین تو خونتون سرچ کمین راجبش خیلی خوبهآرزوی میکنم سال ۱۴۰۴ قشنگترینا براتون اتفاق بیوفته ...

ممنون مهربونم همچنین

آره جاهای مختلف خونه گذاشتم

امسال میخ‌ام جمع‌شون کنم روش ذکر و دعا بخونم دوباره بذارم

ازمابهتران بوی عود رو دوس دارن

من فقط سالی یکبار عود روشن میکنم اونم سر سال نو😂

ممنون مهربونم همچنینآره جاهای مختلف خونه گذاشتمامسال میخ‌ام جمع‌شون کنم روش ذکر و دعا بخونم دوباره ب ...

من از یکی شنیدم چند وقت یکبار باید شسته بشه، انرژی های منفی که جذب کرده، برطرف بشه

😄😄انشالله سال خوب و پرباری ازشادی وپول برات باشه❤️

ممنونم مهربون همچنین شما

من از یکی شنیدم چند وقت یکبار باید شسته بشه، انرژی های منفی که جذب کرده، برطرف بشه

امسال میشورمش پس