2777
2789

بورو روی لبه ی یه جای مثل لبه ی آشپزخونه یا حموم که کمی بلنده وایسا و تا جایی که پاهات میتونه پاهاتو بزار روش و بدون اینکه دستتو به جایی بگیری با پاهات بدنتو بکش بالا و پایین،روزهای اول کمی عضله های پات میگیره ولی بعدا عادت میکنی،روزی چند بار اینکارو بکن،روزی دویست یا سیصدبار هم وایسا رو زمین و با پاهات انگار قدم میزنی هی پاهاتو بالا و پایین ببر عین رقص پای تکواندوکارها،اینا بعداز یکی دوماه پاهاتو از زانو به پایین پرمیکنه برای بالاشم وایسا رو به دیوار و دستاتو بزار رو دیوار و اول ده بار پای راستتو از پشت صاف بالا ببر و بیار پایین و بعد پای چپتو

و خدایی که در این نزدیکی است.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کره ای چجوری ایه ...

مثلا شما دوتا پیمانه برنج درست میکنید. برنجتون باشد محلی باشه . برنج و تمیز میسوری خیلی تمیز اگه تمیز نباشه بعد برنجتون بو میگره بعد .اندازه پیمانه برنجتون آب می ریزی داخل یه قابلمه مناسب ‌. بعد برنج و اضاف میکنی و نمک ام به مقدار لازم میزنی.  بعد که اب برنج کم شد برنج و مثل کته درست میکنی و میخوری 

منم لاغره پایین تنم اتفاقا برنجیم هستم هروز کته ولی پاهام هیچی فرق نکرده فقط پهلوهام زده بیرون خیلی ...

عزیزم برنج پا هارو چاق میکنه . آلبته روش های متفاوتی داره . من خودم واسه ادامه تحصیل که کره بودم .چون برنج میخورم رو نام چاق شدن 

برو بدنسازی پایین تنه کار کن 

بچه کوچیک دارم ...نمیتونم برم باشگاه ...تو خونه چندتا حرکت مثل اسکات تمرین میکنم ولی مطمئن نیستم ببینم درسته یا نه ..و اینکه عکس قبل و بعد رو با ااسکات زده ..معمولا پاهالاغر تر شده تو عکس ...میگم بدتر نشم یه وقت