2777
2789
عنوان

پیام نامزد دوستم در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 97 پست
ببین معمولا مردا وقتی میخوان ازدواج کنن اصلا مهریه براشون مهم نیس ک زیاد باشه چون دوس دارن زود برسن ...

عزیییییییزم اون بابایی ک تو امضاته دقیییقا بابای منه قربونششش برم من😍😍😍😍

خدایا تا پاکم نکردی خاکم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم بخاطر پرروییش قبول نمیکنم چه روووییی داره!!! بعدم مهریه ی جا خوبه! اینکه اگه دوراز جون مر ...

افرین منم ازمردای پروبدم میاد،تازه اونم هنوززیریه سقف نرفته.حتماحق طلاق وحضانت وکاروخونه رابگیره ازش اگه مهریه نمیگیره

الهی یهویی همونی بشه که دلتون میخواد.
😂 😂 😂 نه...  باز می ترسم.. یه نشونه ی دیگه رو کن. عکستو عوض کن😣

نه رو عکسم حساسم😢😢😢مارلون براندو رو دوسش دارم😍

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد......چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد
لباس عروس خریده

دلیل نمیشه 

بعد 

مهریه رو هنوز طِی نکرده با طرف رفته لباس عروس خریده؟؟؟؟؟؟؟؟ 

عزیزم اینچیرا رو همون اول قطعی میکنن بعد میرن سراغ مراحل بعدی 

والا باید کلیات طرف رو ببینه 

احتمالا این پسره انتخاب خود عروس خانوم بوده و سنتی اینا نبکده ک حالا دوماده داره شاخ و شونه میکشه و با خودش میگه دختره دلشگیره همه چی هم ک تمومه من پس چرازیر بار مهریه برم؟ 

سکه نخواد بگه خونه بزن به اسمم😂😂😂

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
نه رو عکسم حساسم😢😢😢مارلون براندو رو دوسش دارم😍

ببخشید.. نمی شناسمش. کی هست؟ 

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین