2777
2789
عنوان

پیام نامزد دوستم در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 97 پست

بحث فقط تعداد سکه نیس . اگه اینجوره پسره واسه ۱۰تا سکه بیشتر باشه میخاد در بره .نمیدونم چطور تفسیرش کنم ولی واقعا پسره ی چیزیش هست . منم خواهرمو گفتن ۱۵ سکه قبول نکردیم رفتن خودشون دوباره خواستن اومدن ۳۱۳ تا گفتیم قبول کردن 

خدایااااا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☺️☺️😊😊😊 منظورم شخص شما نبود کلی عرض کردم ادبیات و نحوه بیان یه خواسته ب نظرم خیلی مهمتر ...

تایید کردم حرفتو عزیزم😊

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد......چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد

من باشم بخاطر پرروییش قبول نمیکنم

چه روووییی داره!!!

بعدم مهریه ی جا خوبه!

اینکه اگه دوراز جون مرد فوت کنه بیشتراموالش ب بچه ها وپدرمادرش میرسه وچیزی دست زنو نمیگیره

ولی اگه مهریه داشته باشه اول مهریه زن پرداخت میشه بعد ارثیه که اگه مهریه زیاد باشه دیگه ارث ب کسی نمیرسه

اینم درنظر بگیرید

بیا ماچت کنم که دیگه از این فکرا نکنی😗😁😁 من زنم

😂 😂 😂

نه...  باز می ترسم.. یه نشونه ی دیگه رو کن. عکستو عوض کن😣

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

اس بده بهش

عزیزم دارم میبینم من در شان عشق آسمانی و غیر مادی تو نیستم

فقط یک قدیسه ارزش این درجه متعالی از عشق رو داره

به خدای عشق های دریایی سپردمت

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد