2777
2789

بچم ۲۲ماهشه دختره 

بازیش اینه ک اروم میاد یکی میزنه بهت فقط بخاطر این ک توجه کنیم بهش باور کنید خیلی اروم 

بچه جاریم ۵ سالشه هر چی میگیم عزیزم این ک دستش بهت میزنه زدن نیس میخواد باهات ارتباط برقرار کنه تو نزنش متوجه نمیشه ک نمیشه عکس العمل مادرشم اینه ک مثلا علی نرو پیش سارا دیگه چرا میری پیشش اینو وقتی میگه ک بچه ی منو زده و من اعتراض کردم 

من دیدم چند روز پیش بچم از گریه رنگش سیاه شد میگم چی شده جاریم میگه هیچی خیارش افتاد زمین بهش گفتم فلانی این گریه ی درده بچم کبود شده ک ی بچه ها اونجا گفت علی با مشت زده تو سر دخترم 

دخترم امروز رفت زد رو شونه بچه جاریم ..بچه جاریم دستش مشت کرد برد عقب و با ضربه زد تو کتف دخترم

من دیگه نفهمیدم چی شد صدام بردم بالا ک بار اخرت باشه سارا میزنی چرا اینقد محکم زدیش

خودم باورم نمیشه چنین غربتی بازی در اوردم😐😐😐

ولی اخه چقدر بچم کتک بخوره 

شوهرم میگه افرین بالاخره یه کار درست ازت دیدم 

ولی خودم میگم بچه بودن نکنه کارم بد بوده

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

اونم بچه است خب نمیفهمه باید خودت حواست باشه یا بچه ات نذاری نزدیکش بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جون داری تا مرز پیری هم از حق بچت دفاع کن حتی اگه بچت نوه دارم شد 

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اونا بچن به هر حال شما رفت و آمد نکن تا مشکلی پیش نیاد

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اونم بچه است خب نمیفهمه باید خودت حواست باشه یا بچه ات نذاری نزدیکش بشه

نمیشه که بچرو غول و زنجیر کرد عزیزم بچه بچس اما بزرگتر یاد میده بچه چه عکس العملی داشته باشه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه پنج ساله دیگه بزرگه باید مامانش کنترلش کنه .

شما حواست به دخترت باشه نره سمتش .یااینکه باهم یه جا نرید تا یکم دخترتون بررگتر بشه

من پسرم یه سالو یه ماه از بچه جاریم کوچیکتر بود لون همش پسرمو هول میداد هیچوقت چیزی نگفتم چون نمیفهمیدن 

دیگه الان بزرگ شدن رفیق جون جونیه همدیگه‌ن

خب اونم بچست ، درک نمیکنه که دخترتون بازی میکنه باهاش ، بنظرم کارتون زیاده روی بود، شما سر دخترتونو گرم کنید و مزاقبش باشین تا ازین کارها نکنه که بچه های کوچیک تحریک شن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃