2777
2789
عنوان

فهمیدم کی فحش داده😂

230 بازدید | 16 پست

تاپیک قبلیمو بخونین میفهمین رلم که تازه بلاکش کردم از همه جا یکیو فرستاده کلی فحش بارم کرده گفته تو جن.... ای و زیر خوا.... و ... بلاک کرده تو ایتا😂

حالا هم تو اینستا پروف ست گذاشته که منو بسوزونه درحالی که به یه ورمم نیس😂

بهش پیام بدم بگم شکایت میکنم دخترای دوزاری دورتو جم کن پسره بی ارزش گورتو گم کن؟؟؟ چی بنویسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیسی چقدد شبی منیییمنم امروز با رلم تموم کردم از بس شکاک و گوه بوددبه نظر من که جوابشو نده بیشتر میس ...

برا من که اسکل بود 

یه بچه ننه بیکار بی پول رفیق باز دختر باز ماشین خونه تحصیلات هیچیییییی

برا من که اسکل بود یه بچه ننه بیکار بی پول رفیق باز دختر باز ماشین خونه تحصیلات هیچیییییی

وای حققق 

فقط دختر باز نبود خیلیم حرصم میداد

منم دیشب یه استوری گذاشتم در حد چی سوزوندمش امروز صبح دیدم بلاکم کرده ینی انقد خندیدم🤣🌝

آخه جالبه خودشون هر گوهی می‌خوان میخورن بعد اگه تو یه چیزی بگی میشع گیر الکی

ولی اونا گیر سه پیج میدن باید دوساعت پایه مالیشونو کنی که اینطور نیست که تو فکر می‌کنی

دور از جون شما علنا میرینن تو سرمون

ولمون بدید بابا عنترا

کاربری برای دونفره.
وای حققق فقط دختر باز نبود خیلیم حرصم میدادمنم دیشب یه استوری گذاشتم در حد چی سوزوندمش امروز صبح دید ...

اره دقیقا 

پسر عموی من یه ادم شدیدا مذهبی و سر به زیره که خودش زن و بچه داره تو اینستا همو فالو میکردیم داشت سکته میکرد برا تلافی رفت کلی دختر ریخت تو پیجش 

فک میکنه برام مهمه نمیدونه به زور تحملش میکردم 

بجای این کارا دیگه رل نزن

چرا وقتتون رو تلف میکنید خدایی

اگه قصدتون ازدواج زیر نظر خانواده ها با رعایت چارچوب اشنا شید

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜