2777
2789

پارتنر(طرف مقابلتون توی رابطه یا ازدواج) البته جسارت نمی کنم فقط چون ی سری ممکنه ندونن نوشتم

خب حالا اگه دوست دارین از معیاراتون بگین امروز تو جمع دوستام لحثش شد خواستم نظر شمام بدونم

مثلا یکی از دوستام می گفت دوست دارم ارتودنسی داشته باشه من اینجوری بودم که چرا باید معیار باشه؟ 😂

یا مثلا یکی می گفت بدنش خیلی پر مو باشه 

فقط اسم کاربریت😂😂🤲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معیارم سمی نیست 

من از پسرای جنتلمن که به خانم ها احترام میذارن خیلی خوشم میاد، میشه گفت یکی از مهمترین معیارام هست

مادی نگر نبودن هم یه معیار دیگه اس برام

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بخشش و عذرخواهی بلد باشه، ازین آقایون آقا هم نباشه خودمونی باشه😂

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

جوگیر شدم گذاشتم😂

😂😂🤝

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اول از همه شخصیتش، کیس زیاد بوده ک ظاهر عالی ولی شخصیتش اون چیزی نبوده ک میخواستم...اینکه بامسئولیت ، هدفمند، ب فکر پیشرفت، خانواده دوست ، و چشم و دل پاک باشه  برام از هرچیزی مهم تره