2777
2789

با بچه ام زندگی کنم  بدون دغدغه  بدون استرس

بدون اینکه  بخوام از چیزی خجالت بکشم

بدون اینکه غصه بخورم

بدون اینکه بقیه بخوان بد نگام کنن

بدون اینکه کسی پشت سرم بد حرف بزنه

حتما میپرسیدن چرا

خوب من  چن سال تو عقد بودم

و الان تو عقدم  و متوجه شدم حامله ام

رفتار همه افرادی که این موضوع رو میدونن برام وحشتناکه جز شوهرم 

تنها کسی که پشتمه

اما  نه خونواده  اون  و نه خونواده خودم حتی رفتار خوبی باهام ندارن😭

گفتن  میخوان عروسی بگیرن و تالار گرفتن  اما من

من دیگه دلم نمیخواد

چن سال آرزوی این روزها و داشتم اما الانم دارن به زور  عروسی میگیرن معلوم نبود اگه بچه نبود چن سال دیگه میخواستن عروسی بگیرن  و جالبه یه جوری ازم طلبکارن انگار ماه اول عقد حامله  شدم درصورتی که  هم سن و سالای من دوتا بچه دارن......

من بیشتر از ۳ ساله که عقدم  از بدیایی که خونواده  شوهرم بهم کردن هم بگذریم

من الان واقعا دلم میخواد  برا خودم برم  گوشیمو خاموش کنم و تنها برا خودم زندگی کنم بدون هیچ آشنایی 

چون  فامیلامون اگه بفهمن  قطعا واکنش خوبی نشون نمیدن

توروخدا شما اگه اطرافیانتون این براشون پیش اومد خوب باهاشون رفتار کنین و هیچوقت  هم نذارین دوران عقد هیچکسی بیشتر از یه سال بشه

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دوس دارم یه مدت برم یجای دور‌هیییچکس رونبینم

صب ک بیدارمیشم هیچکس ر ونبینم

باکسی حرف نزنم

تنهاباشم  حتی گوشیمم نبرم

وقتی میرم بیرون کسی زنگ نزن بگه زودبیا

تا ظهر بخابم‌کسی کارم‌نداشته باشه لم بدم رومبل تلویزیون نگاه کنم  کسی مزاحمم نباشه ب شدت خسته ام ب شدت ب تنهایی نیاز دارم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

یه جوری نگام میکنن انگار با یه آدم غریبه بودم

انگار  دوست پسرم بوده 

رسما و عرفا و شرعا شوهرم بوده بچه ام هم کاملا  حلاله

فقط بخاطر یه مراسم فرمالیته  واقعا چرا باید اینهمه عذاب بکشم

یا حتی به این فکر کنم که خودمو بکشم؟

واقعا چرا ؟

کی قراره تو ایران جابیوفته؟

حامله شدن از شوهرگناهه ولی سقط کردن یه بچه  حلاله؟

جامعه ما هم از  همین نی نی سایت درست میشه

شماها اگه  ب افرادی مثل من درست رفتار کنین و  خوب رفتار کنین   قطعا اوضاع جامعه مون  از این بهتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوس دارم یه مدت برم یجای دور‌هیییچکس رونبینمصب ک بیدارمیشم هیچکس ر ونبینمباکسی حرف نزنمتنهاباشم ...

منممم)

بیا باهم بریم😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی توی نی نی سایت از دوس پسر حامله شدن اشکال نداره ولی از شوهر عقدی اشکال داره.. والا ما الان توی روستاهامونم این موضوع خیلی عادیه.. خودت سختش میکنی عزیزم ، بدرک که مردم چی میخوان بگن.. اکثرا هم چیزی نمیگن خودمون فکر می‌کنیم برای بقیه مهمه.. بچه ی شوهر عقدیته و خداروشکر که همسرت هم پشتته.. من اگه میدونستم چهارسال توی عقد می مونم همون اول میذاشتم باردار بشم که سریع عروسیمو بگیرن

به خودت استرس نده..

یعنی توی نی نی سایت از دوس پسر حامله شدن اشکال نداره ولی از شوهر عقدی اشکال داره.. والا ما الان توی ...

اره منم  از همین میسوزم بیشتز

نه بابا اینجا آدمهای خیلی خاله زنک هستن

والا مادرم خیلی بهم استرس میده   هی میگه  ارزش نداری دیگه براشون

اره تنها نکته مثبت همینه 

نمیدونم واقعا 

بیشتر مقصر خونواده ها هستن  خونواده پسر زود باید عروسی بگیره 

دست خودم نیس به غیر از اون مادرم بیش از اندازه بهم استرس میده و میگه من و بابات تورو نمیبخشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره منم از همین میسوزم بیشتزنه بابا اینجا آدمهای خیلی خاله زنک هستنوالا مادرم خیلی بهم استرس میده ...

یکی از دوستای من توی عقد باردار شد حتی به مادرشم نگفت و فقط زود عروسی گرفتن.. بگو مادر قشنگ من شما موقعی که منو باردار شدی همونقدر  به پدر محرم بودی که الان من به شوهرم محرمم.. اگه دلشون میشکنه یا حرف بد بهت میزنن که هیچی نگو فقط سعی کن اعصاب خودت آروم باشه.. والا من بعد عروسی بچه نمیخواستم میگفتن نازا.. الان که یکی دارم و یکی هم باردارم و دوتا بچم قراره سن شون نزدیک بهم باشه بعضیا جوری برخورد میکنن که انگار گناه کردیم دکترم انقد شرمنده ام کرد که نگو 

ولی دیگه برام مهم نیست آخر سر توپیدم گفتم به کسی ارتباطی نداره نه قراره یکی دیگه خرجشو بده نه قراره شب بیداریشو بکشه.. حتی اگه ظاهری هم ناراحتی که نگن خیره سری ولی توی دلت خودتو ناراحت نکن و استرس نگیر  

یکی از دوستای من توی عقد باردار شد حتی به مادرشم نگفت و فقط زود عروسی گرفتن.. بگو مادر قشنگ من شما م ...

نمیشد اخه نگیم

چمدونم والا

هعی دهن  این مردم همیشه بازه💔😢😢

1
5
10
15
20
25
30
35