2777
2789
عنوان

جدی فرق ما با اونا چی بود

145 بازدید | 23 پست

مثلا من هر کار کردم هیچی نشدمممم

ولی یکی دکتر میشه 

نگید سعی و تلاش 

چون واقعا خانواده و پولم تو موفقیت مهمه 😭💔 

دقت کردید پایین شهریا هیچکس پزشکی نمیاره ، یعنی همشون بی استعدادن ؟؟؟

In a world of worriers, be a warrior

گیر دادین به پرشکی....

متاسفانه فک میکنید یه چیزی سدن حتما به اینه که گزشک بشی

بعدم خودتو با قبل خودت مقایسه کن نه با بقیه هرکس تو یه یعد از زندگیش بهتر از بقیس اونی هم که پزشکه شاید فقط تو زمینه شغلی موفق باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا تو تهران اکثر نخبه ها بچه های پایین شهر هستن 

من یکی از دوستام باباش شریف خونده بود بعد داداشاش هم نیمه اول دهه شصت بودن جفتشون شریف و دانشگاه تهران اوردن زمان کنکور به اون سختی الانم دکترن و زندگی موفقی دارن 

یکبار زندگی میکنیم یکی میشه کلفت یکی میشه ارباب کجا دنیا عادلانس ؟؟

عادلانه نیست ولی نباید بشینی غصه شو بخوری . یکی مثل ما تو شرایط متوسط دنیا میاد یکی وسط کاخ باباش یکی  هم از اول میشه کودک کار و توی بدبختی 

حالم از آدمایی مثل شما که جای تلاش بیشتر و اینکه ببینن اشکال کارشون از کجا بوده کل دنیا و پایین شهر و بالا شهر رو مقصر میدونن ، یکم به خودتون بیایید بابا کمتر چصناله کنید ، منطقه زندگی شما تعیین کننده رتبه شما نیست ، لابد اصولی نخوندی لابد کمکاری کردی لابد توی تستا بی دقتی کردی و هزارتا چیز دیگه ، اعصاب خورد کن!

یک درصد هم با زور میشه بنظرم

البته الان آنقدر فاصله طبقاتی زیاد شده که همه چی عوض شده فک کن تهران طرف ملک خریده متری ۶۵۰ میلیون اما هنوزم تلاش نتیجه میده الان یه پرستار ایرانی به راحتی می‌تونه بره اسپانیا و زندگی خوبی داشته باشه 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
البته الان آنقدر فاصله طبقاتی زیاد شده که همه چی عوض شده فک کن تهران طرف ملک خریده متری ۶۵۰ میلیون ا ...

تو ایران با حقوق کارگر اصلا نمیشه زندگی کرد

قبلا یک کارگر خانواده سیر می‌کرد،  الان خودشم سیر نمیشه 

مملکت اوضاعش خرابهههه

In a world of worriers, be a warrior