2777
2789
عنوان

جدی فرق ما با اونا چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 23 پست
تو ایران با حقوق کارگر اصلا نمیشه زندگی کردقبلا یک کارگر خانواده سیر می‌کرد، الان خودشم سیر نمیشه م ...

اونکه بله اما نمیشه که نشست و فقط غصه خورد 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
حالم از آدمایی مثل شما که جای تلاش بیشتر و اینکه ببینن اشکال کارشون از کجا بوده کل دنیا و پایین شهر ...

ببخشید موفق و تلاشگر 😂 

من درد و دل کردم و عقیده رو گفتم 

چون تو مخالفی دلیل نمیشه بی احترامی کنی 

بلاخره فاصله طبقاتی  دلیل موفقیت نباشه ، کم اهمیت هم نیست  

In a world of worriers, be a warrior

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پا شدم و دارم غصه میخورم عزیزم 😂

لااقل بشین کمتر خسته شی پهلووون خخخ 

برا ما دهه هفتادیا حداقل شانس شوهر پولدار بود الان این گزینه هم خیلی کم رنگ شده خخخخخ

لااقل بشین کمتر خسته شی پهلووون خخخ برا ما دهه هفتادیا حداقل شانس شوهر پولدار بود الان این گزینه هم ...

شوهر پولدار ک نمیاد یک دختر معمولی بگیره 

میره یک دختر پولدار مثل خودش میگیره 🤕😂

من برم بمیرررممم

شوهر پولدار ک نمیاد یک دختر معمولی بگیره میره یک دختر پولدار مثل خودش میگیره 🤕😂من برم بمیرررممم

دهه ما میگرفتن اما الان با این اوصاف دندونای همدیگرو هم میشمارند خخ 

اما جدی هرگز ناامید نباش اینکه تو مشکلات فقط دنبال چاره باشی نه غصه خوردن خودش یه برد بزرگه 

دهه ما میگرفتن اما الان با این اوصاف دندونای همدیگرو هم میشمارند خخ اما جدی هرگز ناامید نباش اینکه ت ...

ههیییی منکه کلا نا امیدم ، چند سال برای کنکور خوندم هم پرستاری نیوردم 

بنظرت رتبه در حد پرستاری دولتی تهران بیاری میتونی پزشکی آزاد بخونی یا رتبه بالاتر میخاد ؟ 

ههیییی منکه کلا نا امیدم ، چند سال برای کنکور خوندم هم پرستاری نیوردم بنظرت رتبه در حد پرستاری دولتی ...

من هنرستان رفتم و دانشکده فنی رفتم و از تجربی اصلا اطلاعات ندارم 

صرف به امید پزشکی نشین لطفاً 

من هنرستان رفتم و دانشکده فنی رفتم و از تجربی اصلا اطلاعات ندارم صرف به امید پزشکی نشین لطفاً

ننشستم و ایستاده ام 😂 ، میگم پرستاری یا مامایی حداقل قبول شم

تو رو خدا برام دعا کن یا بمیرم یا ب آرزوم برسم 

از خودم خیلی بدممم میاد ، خیلیییییی