2777
2789

با ۷۰۰ یا ۸۰۰ تومن پس انداز طلا نیست 

فقط میتونم پارسیان بگیرم🤦🏻‍♀️ دانشجو ام 

ماهیانه ۵ تومن میگیرم  از بابام هیچی نمیمونه‌ برام😢 

زور بزنم بتونم یه تومن پس انداز کنم اونم به سختی 

چه جوری پس انداز کمک 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

منم با سکه پارسیان پس انداز ‌کردم

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

باز تو اوضاعت خوبه..من شوهرم یه تومن میده ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میرم ارین ماه میرم سرکار دانشجوام تو ذهنم بود که پس انداز کنم نمیدونم چطوری چون لباس اینا لازم دارم این چند ماه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

منم با سکه پارسیان پس انداز ‌کردم

عزیزم چه جوری ؟ ماهی چند تا گرفتی ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
باز تو اوضاعت خوبه..من شوهرم یه تومن میده ..

دانشجویی عزیزم ؟ من ۵ تومن خیلی برام کمه‌ اصلا به هیجام‌ نمیرسه

عزیزم چه جوری ؟ ماهی چند تا گرفتی ؟

مآهی نیست هر وقت پول دستم بیاد ۱۰۰سوت ۵۰ سوت ۲۰۰سوت ۳۰۰سوت گاهی عیدی چیزی باشه ۱گرمم گرفتم

در نهایت باهاش دوربین خریدم

الانم همونطوری 

حتی طلاهای ریزه ام خریدم

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

منم میرم ارین ماه میرم سرکار دانشجوام تو ذهنم بود که پس انداز کنم نمیدونم چطوری چون لباس اینا لازم د ...

منم کار اموز معلم هستم تو غیر انتفاعی کاش می‌شد نگه ام دارن تدریس کنم حقوقش خیلی کم و ناچیزه‌ ولی همون ام خوبه اگه میدادن کاش نگه ام دارن خسته شدم از بس میرم و میام 

مآهی نیست هر وقت پول دستم بیاد ۱۰۰سوت ۵۰ سوت ۲۰۰سوت ۳۰۰سوت گاهی عیدی چیزی باشه ۱گرمم گرفتمدر نهایت ب ...

من فقط در حد ۷۰۰ یا ۵۰۰ اگه بتونم 🤦🏻‍♀️

منم کار اموز معلم هستم تو غیر انتفاعی کاش می‌شد نگه ام دارن تدریس کنم حقوقش خیلی کم و ناچیزه‌ ولی هم ...

میفهممت

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

دانشجویی عزیزم ؟ من ۵ تومن خیلی برام کمه‌ اصلا به هیجام‌ نمیرسه

نه گلم ،مثلا میده واسه خودم خرج کنم .میگه بدهی دارم بیشتر از این ندارم ..حق داری با این پولها هیچی نمیشه اونم دانشجو

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌