2777
2789

تا ميام يه چيزي رو تعريف كنم ميگه رسيدم فلان جا بايد قطع كنم

شما باشيد چيكار ميكنيد

من باشم دیگه از  حرف زدن باهاش فرار میکنم اصلا جوابشو نمیدم یا کم و دیر ب دیر جواب میدم که بفهمه مایل نیستم

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اخلاق در افراد زیادی دیده میشه 

چون گوینده هستند نه شنونده خوب 

و با  این رفتار غلط عزت و احترامشون بین دیگران را از دست میدن 

درستش اینه که شنونده خوبی باشیم تا گوینده خوبی شویم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب وقتی متوجه نمیشه شما متوجهش کن

دو سه بار بهش گفتم مكالمع دو طرفه أست و هميشه يه حرف هاي من ميرسه تو ميرسي يه جا

ميگه خب بگو

دوباره دفعه بعد همون اش و همون كاسه 

من یه رفیق مزخرف تو همین نی نی سایت پیدا کرده بودم همین بود مدلش فقط زر میزد پشت تلفن بعد که به من میرسید 

به من که نمیرسید میگم اگههههه میرسید میگفت مامانم پشت خطه شوهرم اومد خواهرم فلان شد قطع میکرد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

قاعدتا يه ادم بايد خودش بفهمه كه مكالمه دو طرفه أست و فقط اون نبايد حرف بزنهدرست نميگم؟

هیچی عزیزم من چیزی نمیگم همیشه برا من همینجوری بوده همه اینجوری رفتار کردن هیچکی حتی مادرم یه بارم بهم فرصت حرف زدن نمیدن یا وقتیکه فرصت میدن فقط میخوان از زیر زبونم حرف بکشم همه همینجورین باهام مامانم خالم دخترخالم دوستام.... 

براهمین درون‌گرا شدم و حرفی نمیزنم که اینم باز چالشی شده برا مادرم حالا از وقتی رفتم خونه خودم خیلی بهتر شده چون دیگه کنارم نیست هی استرس بده و فلان ولی خب خیلی تنهام شوهرمم بهم فرصت نمیده همیشه اون اول حرف میزنه بعد یچی میگه که بنظرم حرفای اون مهمتره درنتیجه دیگه بعدش منم حرفی نمیزنم..... 

فقط یه گربه دارم با اون خیلی حرف میزنم خیلی خوبه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕