2777
2789
عنوان

سبزه گندم بیایدددد

143 بازدید | 31 پست

دوستان الان که پارچه رو از روش برداشتم و جوونه زده اومده بالا چند ساعت یک بار باید بهش آب اسپری کنم؟ میترسم کم و زیاد شه خوب در نیاد

بعد الان سبز سبز نیس هنوز درست میشه ینی؟

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

وای من هیچی نذاشتم 😢😢😢🥺🥺🥺🥺

گندم هم تو خونه ندارم همسرم و میگم بخر میگه ولش کن سبزه چیه 😑

تا پارسال مامانم برام میذاشت میداد بهم دور شدم ازش خیلی 🥺🥺🥺

غصه دارم میخورم چیکار کنم سبزه ندارم 🥺🥺🥺

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آزه استاتر قشنگ میشه 🥺

منم سبزه میخوام 

بیرون سبزه بود ۵۰ تومن 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر.وقت دیدی رطوبت نداره آب بده

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

وای من هیچی نذاشتم 😢😢😢🥺🥺🥺🥺گندم هم تو خونه ندارم همسرم و میگم بخر میگه ولش کن سبزه چیه 😑تا پا ...

ما دو روز پیش گرفتیم گندمو 

دفعه اوله خودمون میذاریم میترسم بد شه😫😂

وای من هیچی نذاشتم 😢😢😢🥺🥺🥺🥺گندم هم تو خونه ندارم همسرم و میگم بخر میگه ولش کن سبزه چیه 😑تا پا ...

مگه یه سبزه چقدر کار داره من همیشه خاکشیر و تخم شربتی میزاشتم روی کوزه روی کاج خیلی ناز میشد امسال حوصله نداشتم فقط گندم گزاشتم 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

سبزمیشه هنوزکوچیکه زیرش سوراخ داره روزی دوباراسپری کن اگه نداره یبار

عه آره اتفاقا ظرف سوراخ نداره زیرش نمیدونستم چقد آب بدم

مرسی عزیزم 💕

منم نزاشتم ازبیرون میخریم

خیلی استرس دارم 🥺

منم کاش بشه از بیرون بخرم 

مگه یه سبزه چقدر کار داره من همیشه خاکشیر و تخم شربتی میزاشتم روی کوزه روی کاج خیلی ناز میشد امسال ح ...

نمی‌دونم چرا اصلا دستم سمت سبزه نمیره هرساله مامانم میداد این ۸ سال زندگی رو حالا امسال ازش خیلی دور شدم قربونش برم 🥺

باید بخرم 

خاکشیر چقدر زمان میبرع رشد کنه دارم تو خونه میشه بگی بهم 🥺

دوس داشتم امسال خودم بذارم حس میکنم برکت میاره🥲

آره درسته 🥺

من بنظرت خاکشیر بذارم دیره ؟؟

من گندم وعدس گذاشتم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱